Acasă Liga IV SCM, comportare bună în primul amical al iernii, contra unei echipe de...

SCM, comportare bună în primul amical al iernii, contra unei echipe de Liga a II-a

917
0

Duminică, 22 ianuarie, SCM Rm. Vâlcea și CSC 1599 Șelimbăr au disputat un prim meci de verificare, după o perioadă grea, de pregătire. Formația sibiană este de o săptămână în cantonament la Vâlcea. Partida dintre divizionara secundă și vicelidera din Liga a IV-a vâlceană a fost câștigată de trupa lui Claudiu Niculescu. Șelimbăr s-a impus cu scorul de 2-0, ambele goluri fiind marcate în prima repriză. Confruntarea a avut loc pe sinteticul din Zăvoi. În ciuda înfrângerii, SCM s-a comportat bine. S-a ridicat la nivelul adversarilor, diferența fiind făcută de două greșeli copilărești, în defensivă, ale gazdelor.

Gabriel Mangalagiu nu s-a putut baza pe toți jucătorii în acest meci. Sunt probleme medicale de sezon. Ovidiu Popescu, Bărbuți, Orbișor și Abănăriței au lipsit. Dintre noii veniți, doar Bogdan Geantă și Ionuț Simeanu au fost la joc. În total, SCM se bazează pe 14 seniori, iar restul, juniori din cadrul clubului. În mare, prin venirea celor patru (Geantă, Simeanu, Popescu și Bărbuți), din această iarnă, s-a cam încheiat și campania de transferuri.

SCM începe de luni stagiul centralizat de pregătire, care se va întinde pe durata a 10 zile. Următorul amical este programat la finalul cantonamentului. Trupa din Zăvoi va da piept cu FC Băbeni.

Șelimbăr continuă, de asemenea, stagiul de pregătire. Va rămâne cantonată la Vâlcea până vineri.