Fără categoriePolitica

Costi Rădulescu (PSD) îl pune la respect pe Dan Niţu, după declaraţiile „premature” şi „neinspirate” de astăzi

Nitu Costi BratuAstăzi, într-o conferinţă de presă, senatorul Dan Niţu a reafirmat că, după alegerile din iunie, va ajunge cu siguranţă preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea. Ne-am permis să-l întrebăm cum va reuşi acest lucru în condiţiile în care ALDE Vâlcea va obţine un scor de 3-4 ori mai mic decât organizaţia condusă de Costi Rădulescu, iar pe de altă parte, fără PSD, nu va putea face o majoritate în Consiliul Judeţean Vâlcea. Dan Niţu ne-a dat un răspuns interesant: „la fel ca domnul Buşe”, adică prin înţelegeri de culise, la Bucureşti, între Dragnea şi Tăriceanu. Aflând ce a spus liderul ALDE Vâlcea, nu de la noi, ci de la ziarişti de la alte publicaţii, deputatul Constantin Rădulescu ne-a sunat şi ne-a rugat să preluăm şi punctul său de vedere, care sună aşa: „Cu o astfel de declaraţie, domnul Niţu dă dovadă de imprundenţă politică! Să fie foarte clar: PSD Vâlcea este forţa politică ce poate da în mod clar viitorul preşedinte al CJ Vâlcea. Nu accept o astfel de abordare (n. red. – abordarea lui Dan Niţu), prematură şi neinspirată, din partea nimănui, indiferent ce protocoale s-au semnat. Mergem în alegeri, restul sunt poveşti…”. Social-democratul a mai ţinut să precizeze că „PSD Vâlcea poate face orice alianţă după alegeri”. „Nimeni nu se joacă de-a partenerii cu noi. La centru, eu sunt respectat şi ascultat şi ştiu să susţin cauza organizaţiei, cauza Vâlcii. Orice scenariu până la vot este absolut deplasat şi neinspirat”, a adăugat Costi Rădulescu.

S-ar putea ca acest schimb de replici între liderii judeţeni PSD şi ALDE să nu le facă rău, cum s-ar grăbi unii să creadă, ci bine, adică Niţu să câştige electoratul liberal, care nu-i suportă pe social-democraţi, dar şi invers. Dacă i-am fi suspectat de prea multă inteligenţă pe cei doi politicieni, am fi fost la un pas să credem că sunt vorbiţi să atragă atenţia.

Eduard Dulăcioiu

 

 

Articole Similare

2 Comments

  1. Intr adevar s-a vazut respectul centrului fata de liderul valcean PSD

  2. DANE ESTI UN FALS LIBERAL ALERGI CA SA DEZVOLTI FIRMELE TELE .TE GANDESTI LA BUZUNARUL TAU NU LA OAMENI .NU AI CARACTER. GANDUL TAU ESTE LA CIOLAN .

Lasă un răspuns

Back to top button