Fără categorieLiga IIFotbal

Gazul vine în Zăvoi, pentru cel mai tare meci din sezonul regulat

fond_1044• Digisport transmite LIVE derbiul etapei

Gaz Metan Mediaş, favorita numărul 1 la promovare în Liga I (potrivit statisticilor) vine în Zăvoi, pentru cel mai tare meci pe care CSM Rm. Vâlcea îl va disputa în acest sezon regulat. Jocul va avea loc, sâmbătă, de la ora 13.00. Se anunţă deja o prezenţă record de spectatori în acest campionat, de vreme ce pe Stadionul Municipal va evolua cel mai bogat club din Seria a II-a. De precizat că partida va fi transmisă LIVE, de către Digisport 1.

Leo Grozav are mulţi jucători cu experienţă

La ora actuală, Gaz Metan Mediaş ocupă abia locul 5 în clasamentul Seriei a II-a şi are cu patru puncte mai puţine faţă de liderul CSM Rm. Vâlcea. Fosta divizionară A s-a impus cu scorul de 1-0, în primul meci oficial din acest an, disputat pe teren propriu, cu Olimpia Satu Mare.

În acest joc, pentru trupa antrenată de Leo Grozavu au evoluat: Albuţ (cpt.) – M. Stancu, I. Cristea, L. Cazan, G. Neagu, Bic, Băjenaru (Tîrcoveanu’90), P. Iacob, Al. Munteanu, Buziuc (M. Staicu ’73), Gavra (Figliomeni ’54).

Liviu Băjenaru absentează din derbiul etapei

Potrivit site-ului gazistul.ro, trei dintre fotbaliştii de la Gaz Metan Mediaş nu vor putea evolua în Zăvoi. Este vorba, în primul rând, de Liviu Băjenaru, aflat în stare de suspendare. Acesta are o vastă experienţă la nivelul Ligii I, evoluând, de-a lungul carierei, pentru Petrolul, Gloria Bistriţa, U Cluj, Steaua (1 meci) şi Oţelul Galaţi. De asemenea, Ionuţ Buzean şi Ciprian Petre vor absenta, din cauza unor accidentări. Oficialii clubului din Mediaş apreciază că jocul din Zăvoi va fi poate cel mai important din acest sezon regulat. „Gaz Metan se află în faţa unui test dificil. Cu o întreaga echipa schimbată, cu jucători care încă mai au de tras pentru a dovedi că merită să joace pentru echipa Gazului, trebuie să obţinem un rezultat bun în Zăvoi”, a scris gazistul.ro. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button