K1

Sportivii de la Academia „Radu Zarioiu”, învingători la Cluj, la Ultimate Fight Tournament

Zilele trecute, Sala Sporturilor „Horia Demian”, de la Cluj Napoca, a găzduit Ultimate Fight Tournament road to DFS, o competiţie plină de adrenalină şi suspans, la care au participat cei mai buni luptători din ţară. Printre ei, s-au aflat şi sportivii de la Academia „Radu Zarioiu”, din Râmnicu Vâlcea. Aşa cum era de aşteptat, aceştia au obţinut performanţe remarcabile, rod al muncii lor asidue, al perseverenţei, al ambiţiei de a evolua, dar şi al pregătirii de care au parte.

Andrei Sîrbu este unul dintre cei mai bine cotaţi sportivi de la Academia „Radu Zarioiu”, iar la Campionatul UFT de la Cluj a demonstrat din nou calităţi remarcabile la kickboxing (senior, – 70 kg), cucerind locul 1 şi impresionând cu tehnica sa impecabilă atât spectatorii, cât şi cei peste 200.000 de următoritori live de pe Pro Arena.

Fratele său, Ştefan Sîrbu, a strălucit la fel de puternic în arena Muay Thai, reuşind să cîştige piramida, după două victorii uluitoare.

UFT a fost prima competiţie pentru Alisa Cotora, dar sportiva a valorificat-o la maxim, arătându-şi potenţialul colosal. Şi-a făcut o intrare memorabilă şi s-a clasat pe locul 2 la Muay Thai.

Dumitraşcu Mario şi-a dovedit supremaţia încă o dată la grappling + 95 kg şi ne este mai limpede ca niciodată că va avea un viitor extraordinar.

Pentru performanţele remarcabile ale celor patru sportivi de la Vâlcea, se cuvine să-i felicităm şi pe antrenorii lor, Radu Zarioiu şi Adam Nicolae, care – iată! – îşi iau şi această misiune foarte în serios, pregătindu-şi şi ghidându-şi elevii extraordinar de bine.

Articole Similare

Back to top button