Fără categorieLiga 6Fotbal

Briceag a vrut să „spargă”, din nou, piaţa transferurilor!

briceagViitorul Valea Mare s-a despărţit în această săptămână de doi dintre jucătorii de bază din tur. Este vorba de Florin Diaconu (care s-a transferat la Damila Măciuca, în Liga a V-a) şi de Lucian Munteanu (ce şi-a exprimat dorinţa de a evolua la Chimia 2012 Rm. Vâlcea, în Superligă). În urmă cu ceva timp, primarul Constantin Briceag l-a mai împrumutat, „doar până pe 10 august”, pe Alin Jidovu, la o echipă din Teleorman. „Jidovu a venit de plăcere la noi şi de aceea l-am lăsat să plece fără probleme în altă parte, însă doar împrumut. Am avut motive serioase să nu-i dau transferul definitiv. Păi, dacă îl vede Puiu Iordănescu, că e mai aproape de Bucureşti, şi-l convoacă la naţională, la Euro 2016!? Nu-i aşa că trebuia să-mi iau măsuri de precauţie!?”, a subliniat Briceag.

Transferurile lui Ionuţ Popescu şi Dragoş Ştoiu încă nu s-au concretizat

Trupa din sudul judeţului contează în continuare pe majoritatea jucătorilor din tur, printre care se numără Bălan, Ignat, Cocărăscu şi portarul Bugiu, care au o experienţă deosebită, inclusiv în ligile naţionale. Primarul din Valea Mare şi-a dorit să „spargă” din nou piaţa transferurilor în această iarnă şi să aducă la Viitorul şi alte super-staruri, printre cei vizaţi aflându-se Ionuţ Popescu (fost la CSM Rm. Vâlcea, în Liga a II-a) şi Dragoş Ştoiu (ex FC Balş). Deocamdată, cele două transferuri sunt în stand-by. „Nu i-am legitimat încă pe cei doi. Popescu s-a operat recent de deviaţie de sept, iar din cauza asta a picat şi transferul lui Ştoiu, împreună cu care venea de la Craiova. Noni a spus că îi face o deosebită plăcere să vină să joace la noi, iar acesta e lucrul cel mai important. Sper să evolueze la Viitorul în etapele următoare”, a mai anunţat Briceag. (N.C.)

Valea Mare – Cernişoara, un meci ca oricare altul pentru primarul Briceag

În prima etapă din acest an, Viitorul Valea Mare va evolua în fieful „tracilor” lui Robert Dican. Duelul cu Cavalerul Trac Cernişoara nu este un derbi pentru primarul Constantin Briceag, care a fost mereu bun prieten cu patronul „tracilor”. „Prietenia dintre noi e mare şi se va vedea după meci! Pe teren, vom fi însă ca nişte câini. Robert e favorit, deoarece are o echipă clar mai bună decât a mea! Tracii au făcut antrenamente toată iarna, au mers inclusiv în cantonament, pe când noi abia ne-am reunit de două săptămâni! Char şi aşa, mergem la Cernişoara să ne apărăm corect aşnsele, iar cel mai bun să câştige. Din păcate, nu avem decât 13 jucători la dispzoăie, iar aici mă pun şi pe mine, şi pe Lucian, fiul meu. Nu e o problemă însă, am nişte juniori talentaţi, care le vor pune probleme adversarilor”, a încheiat Briceag. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button