Fără categorieLiga 6Fotbal

CS Şirineasa i-a vrut pe Ionuţ Popescu şi Florin Plecanciuc

Florin Plecanciuc fundas csm* managerul general Mădălin Dobre a explicat motivele pentru care nu s-a ajuns la un consens cu cei doi fundaşi centrali

În această iarnă, oficialii de la CS Şirineasa au încercat să mai legitimeze încă un fundaş central. Managerul general Mădălin Dobre s-a orientat către doi fotbalişti cu experienţă, pe care îi cunoştea din perioada când a activat la CSM Rm. Vâlcea. Este vorba de Ionuţ Popescu şi Florin Plecanciuc. Primul a evoluat ultima oară la Metalul Reşiţa, echipă de care încă nu şi-a reziliat efectiv contractul, în timp ce Plecanciuc a terminat-o cu fotbalul de înalt nivel, după experienţa de la Rapid CFR Suceava, şi s-a orientat către un job mai bine plătit.

Mădălin Dobre, manager general CS Şirineasa:
„Avem nevoie de fotbalişti care să fie prezenţi la antrenamente!”

Managerul general de la CS Şirineasa a explicat motivele pentru care nu s-a ajuns până la urmă la un consens cu cei doi fundaşi centrali. „Cu Popescu am discutat ultima oară după meciul amical pe care l-am jucat în urmă cu două săptămâni, la Viitorul Valea Mare. Am fost interesaţi să-l luăm, dar am renunţat pentru că el nu putea să vină la antrenamente, iar asta însemna că am fi creat probleme în sânul lotului. Noi avem nevoie de fotbalişti care să fie prezenţi la antrenamente, pentru că altfel nu se poate. Dacă Ionuţ putea să vină la pregătiri, probabil că îl legitimam, chiar dacă nu ştim exact acum care mai e situaţia lui cu Metalul Reşiţa. El locuieşte la Craiova şi preferă mai bine să meargă, de exemplu, la Viitorul Valea Mare, unde nu trebuie să facă antrenamente, ci doar să vină sâmbăta sau duminica la meciuri. Altfel, în iarnă, am discutat şi cu Plecanciuc, care locuieşte acum la Bucureşti, după ce şi-a încheiat contractul la Suceava. El şi-a găsit un job în Capitală şi a zis că îi e mai bine departe de fotbal, câştigul e mai sigur. Florin ar fi vrut să mai joace de plăcere la noi, că îi e dor de fotbal, dar Vâlcea e cam departe, asta e partea proastă, şi nu poate să vină la antrenamente. Teoretic, nu sunt încheiate negocierile cu niciunul dintre ei, dar e greu să-i mai aducem. Ambii sunt jucători de calitate, serioşi, iar pe oricine am fi ales, era super, ne-ar fi ajutat foarte mult în acest sezon, în tentativa de a promova în Liga a III-a. Pe deasupra, îi şi cunosc foarte bine, pentru că am lucrat câţiva ani cu ei, la CSM Rm. Vâlcea, în Zăvoi”, a declarat Dobre. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button