Acasă Auto-Moto Audi pregăteşte primele retuşuri pentru Q5

Audi pregăteşte primele retuşuri pentru Q5

385
0

Audi Q5 FaceliftÎn septembrie va debuta Q5 Facelift. Retuşurile vor fi discrete şi axate în special la partea frontală. Audi va oferi o motorizare nouă pe benzină şi un sistem de infotainment la interior.
Audi va aduce în toamna acestui o serie de schimbări în oferta de modele SUV. La patru ani de la debutul european, Q5 va beneficia de o restilizare decentă pentru a rămâne la fel de atractiv ca la început. Îmbunătăţirile sunt necesare mai ales că noul BMW X3 este pe piaţă de o bună bucată de vreme, iar ”influenţa” acestuia are ecouri puternice la capitolul vânzări.
Q5 Facelift va avea premiera în luna septembrie la Salonul Auto de la Paris. Câteva zile mai târziu va fi disponibil la dealerii vest-europeni.
După ce va trece prin laboratorul de tratament estetic de la Ingolstadt, linia exterioară a versiunii restilizate va respira un aer proaspăt. Partea frontală va îngloba lumini diurne şi o nouă grilă hexagonală al cărei contur va fi uşor aplatizat. Spoilerul, de asemenea nou, va îngloba pe versiunea de top S-Line prize de aer mai mari şi un bandou cromat.
Lămpile pentru ceață vor fi la rândul lor ornate cu inele cromate, acelaşi element fiind prezent pe terminaţiile eșapamentului.
Penelul desingerului va trece şi peste blocurile optice faţă şi spate, ce vor primi retuşuri discrete şi tehnologie LED.
Sectorul tehnologic nu va fi neglijat. La interior va fi prezent un nou sistem control şi infotainment cu numeroase funcţii, care aduc modelul Q5 mai aproape de lumea digitală.
Lista standard a sistemelor de securitate activă se va îmbogăţi, în timp ce partea de motorizare va spune atenţiei noul propulsor pe benzină 3.0 TFSI şi versiunile optimizate ale unităţilor turbodiesel de 143, 170 şi 240 cai putere.

Sursa: www.autopassione.ro