Administratie

Ion Dobre, spre un nou mandat de primar

Pentru că este mereu în mijlocul cetăţenilor şi le rezolvă problemele, primarul din comuna Pesceana, Ion Dobre, este îndreptăţit să-i reprezinte în continuare pe cei care sunt alături de el. Astfel, prin intermediul ziarului nostru, edilul din Pesceana a dorit să-şi facă cunoscute atât realizările din perioada 2004-2008 cât şi planurile de viitor pe care vrea să le pună în practică prin sprijinul tuturor celor care doresc o viaţă mai frumoasă. „Au trecut patru ani de când m-aţi ales în funcţia de primar, iar datoria mea la finele mandatului este să vă informez ceea ce am reuşit să fac, bineînţeles, cu sprijinul vostru, al celor care m-au votat în 2004. Am introdus trei reţele de telefonie mobilă, un serviciu de care se folosesc comunele Glăvile, Amărăşti, Creţeni şi Şirineasa.

Am modernizat târgul comunal şi am pietruit pentru prima dată toate uliţele din localitate. Am amenajat un cabinet stomatologic pentru a asigura sănătatea locuitorilor şi pentru a nu mai efectua deplasarea la Drăgăşani pentru a apela la aceste servicii. Ceea ce am reuşit să fac s-a văzut şi sunt convins că v-am obţinut încrederea într-un viitor mai bun”, ne-a spus viitorul primar, Ion Dobre.
Nu este porţiune din comuna Pesceana în care primarul Dobre să nu fi intervenit pentru a asigura cele care se impuneau. Pentru cei mici, Ion Dobre a făcut toate demersurile necesare ca să fie transportaţi gratuit – la şcoală şi înapoi – cu un microbuz procurat datorită intervenţiilor sale nenumărate. În 2007, şcoala a fost modernizată integral, iar primarul a construit şi o sală de gimnastică. Totodată, edilul din Pesceana a dorit să anunţe pe sportivii de la gruparea de fotbal Luceafărul Pesceana că, în cazul în care aceştia vor dovedi că merită să activeze în Liga a IV-a, el le va oferi tot sprijinul necesar. Suntem siguri că acest lucru se va realiza, deoarece Luceafărul are pentru Ion Dobre o semnificaţie aparte.
„Sunt sigur că şi în viitorul mandat cetăţenii vor fi aproape de mine, la fel cum am fost şi eu până acum. Toate proiectele pe care le-am realizat s-au datorat foarte mult implicării locuitorilor din comună, iar pentru că m-au sprijinit am reuşit să fac ceva frumos în localitate. În continuare, voi moderniza drumurile comunale Negraia, Ursoaia şi Lupoaia, voi face canalizare pentru reziduuri menajere şi voi înfiinţa o grădiniţă cu program special la Şcoala din centru”, ne-a mai declarat Ion Dobre, un primar de încredere.
Lucian CORNECI

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button