Administratie

Traian Ionescu, un primar mereu aproape de oameni

• primarul mulţumeşte preşedintelui PSD Vâlcea, Ion Câlea, şi doreşte o comună roşie
• edilul din Stoileşti nu a lăsat munca deoparte nici măcar în campania electorală

Deşi mai sunt doar două săptămâni până când cetăţenii merg la vot pentru a-şi desemna favoritul la fotoliul de primar, Traian Ionescu nu face o campanie electorală pentru a-şi întări imaginea. Este mereu pe teren, pentru a fi aproape de cei care l-au votat în urmă cu patru ani. Faptul că ziariştii au semnalat frecvent că liberalul Marian Obogeanu nu urmăreşte altceva prin candidatura sa la primăria Stoileşti decât o modalitate de a-şi trece în posesie banul public, comunitatea locală a decis să-l taxeze sever cu ocazia alegerilor ce vor avea loc duminică, 1 iunie.

Actualul edil al localităţii, Traian Ionescu, s-a remarcat prin bunul simţ pe care l-a dovedit faţă de cetăţenii din Stoileşti, care sunt convinşi că merită în continuare să îi reprezinte la şefia primăriei. Un om muncitor din fire, Traian Ionescu a fost permanent aproape de comunitatea din Stoileşti, în comparaţie cu Marian Obogeanu, care nu discută cu cetăţenii decât în campanie electorală. Pentru că a trăit în Stoileşti, Traian Ionescu este persoana care cunoaşte cel mai bine problemele consătenilor, fiind permanent prins în treburile gospodăriei comunale. Locuitorii din Stoileşti trebuie să înţeleagă un alt lucru extrem de important: alegerile pentru funcţia de primar costă sute de milioane, iar pentru a economisi aceşti bani trebuie să voteze din primul tur pe Traian Ionescu, pentru a continua împreună ceea ce au început. Sutele de milioane irosite în cel de-al doilea tur de scrutin ar putea fi folosite pentru reparaţiile şi modernizările din comună.

Edilul comunei a făcut deja aprovizionările de iarnă

„În această săptămâna am reparat drumul Urşi – Obogeni, ce ne-a costat 300 de milioane de lei noi. Am început repararea prin baraje valea Ghiobeşti şi vom începe şi pe Valea Malu. Am reuşit să aprovizionăm şcolile cu combustibil pentru iarna ce vine. Am trecut prin toate satele pentru a rezolva şi problemele celor care au situaţie financiară mai delicată. Am aprovizionat populaţia cu 300 de tone de substanţe pentru îmbunătăţirea solului pentru o agricultură mai bună. Am achiziţionat 40 de tuburi pentru a le pune în pantă şi a evita alunecările de teren. A început repararea conductie cu apă pe Geamăna şi Bulagei. Continuăm cu introducerea apei în comuna Bârsoiu şi sperăm ca până în luna august întreaga lucrare să fie finalizată. O să terminăm cu Bercani şi Tâmplari. Apoi, spre finele anului vom începe introducerea pe Obogeni – Urşi. Le promit solemn că în maxim doi ani întreaga comună va avea apă curentă. Cetăţenii din Stoileşti ştiu că nu promit fără să duc la bun sfârşit ceea ce mi-am propus”, ne-a spus primarul Traian Ionescu.
De asemenea, actualul primar al localităţii a ţinut să mai aducă în discuţie faptul că liberalul Marian Obogeanu nu s-ar fi cuminţit deloc şi pentru a mai strânge câteva voturi amărâte ar fi trecut la o politică des întâlnită, aceea de a mitui electoratul prin împărţirea de produse alimentare. Consilierul său, Constantin Necşiu, totodată o rudă apropiată a acestuia, ar fi apelat la aceste trucuri prin care să capete câteva voturi în plus în ziua alegerilor. Se pare însă că populaţia este determinată să nu plece urechea la nimicurile lui Marian Obogeanu, care este pe punctul de a fi prins „cu mâţa-n sac” pentru o afacere care pune în pericol viaţa oamenilor.

Primarul din Stoileşti, dezamăgit de Obogeanu

„Se pare că Obogeanu are o făbricuţă ilegală de concentrate pe care o ţine camuflată în garajul din Obogeni şi pentru care nu are autorizaţie. Nu sunt convins că aceste concentrate corespund normelor în vigoare. Cei din Stoileşti sunt convinşi că produsele sale de concentrate pun în pericol sănătatea animalelor şi, bineînţeles, a oamenilor. Prin faptul că se fereşte să nu îl vadă lumea cu aceste concentrate, înseamnă că nu are actele necesare pentru a le vinde legal. Eu sunt convins că aceste concentrate nu corespund normelor de siguranţă. De altfel, afacerea sa cu transportul de persoane este pe ducă, autocarele sale nu mai poartă emblema firmei. Ginerele şi cu fiica sa sunt decişi să plece în Anglia pentru că ştiu că la Marian Obogeanu îi aşteaptă o sărăcie lucie. Aproape toţi şoferii încearcă să îşi găsească noi locuri de muncă pentru că nu mai primesc salariile la timp. Nu vreau ca cetăţenii din Stoileşti să fie dezamăgiţi, pentru că merită o viaţa mai bună. Am tot interesul să-i informez că Obogeanu atentează la sănătatea lor. Marian Obogeanu are zeci de miliarde de lei datorii la stat cât şi la firme private şi apropiaţi de-ai săi.
La Finanţe are patru miliarde de lei taxe şi impozite neplătite, la BCR 2, 5 miliarde de lei, la Rompetrol, de unde ia motorina pentru autocare are 3 miliarde de lei, la Nicoyil Drăgăşani 1,2 miliarde. Sunt o mulţime de bănci la care e dator vândut. Acestea sunt o dovadă cât se poate de clară că nu se pricepe să-şi conducă nici măcar propria firma. Pai atunci ne întrebăm cu toţii încă o dată: Putem lăsa un astfel de om să ne bage şi pe noi în groapă?”, ne-a declarat viitorul primar din Stoileşti, Traian Ionescu. Candidatul pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, doctor inginer Ion Câlea, a dat asigurări că a venit timpul ca cei din Stoileşti să nu mai fie vitregiţi de guvernarea liberală. Totodată, cetăţenii din Stoileşti sunt determinaţi să-i acorde votul de încredere lui Ion Câlea.
ANUNŢ
Primăria Stoileşti doreşte să încheie în regim de urgenţă un contract pentru preluarea Serviciului de bună funcţionare a extinctoarelor prezente în instituţiile din comună.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button