Acasă Liga III Cine greşeşte, plăteşte!

Cine greşeşte, plăteşte!

86
0

FC Oltchim – FC Balş

După înfrângerea surprinzătoare de la Calafat, acolo unde elevii lui Robert Olaru au avut în faţă nişte adversari inferiori din punct de vedere valoric, dovadă şi poziţia codaşă pe care aceştia o ocupau în ierarhia seriei, FC Oltchim are parte de încă un meci lejer, dacă e să ne luăm după configuraţia clasamentului, dar care trebuie tratat cu maximă atenţie pentru a fi evitată încă o sincopă. FC Balş, echipa pe care vâlcenii o vor înfrunta la finele săptămânii, este hotărâtă să-şi vândă scump pielea.

Gruparea din judeţul Olt se luptă din greu să evadeze din zona retrogradării şi-şi doreşte să plece cu cel puţin un punct de la Vâlcea.

Vâlcenii, fără victorie în ultimele trei meciuri

Fotbaliştii vâlceni nu au avut deloc o perioadă tocmai fastă în ultima lună. S-au făcut deja trei săptămâni de când nu au mai cunoscut gustul dulce al succesului. Precedenta izbândă în campionat a fost obţinută pe 11 martie, în deplasare, la Armata Craiova (2-0), pe vremea când de pregătirea echipei se ocupa Marian Deaconescu. De atunci au mai trecut însă patru etape. Ce-i drept, în prima dintre acestea FC Oltchim a stat. Au urmat apoi două rezultate de egalitate (1-1 cu Progresul Corabia în deplasare, 0-0 acasă cu Unirea Costeşti – meci după care Deaconescu a fost îndepărtat – şi-n fine 2-3 cu Dunărea Calafat, tot „afară”). Rezultatele nefaste din ultima perioadă au îndepărtat echipa vâlceană de locul 4, poziţie pe care preşedintele Mihai Diculoiu spera s-o obţină la finele sezonului. Mai mult decât atât, dacă lucrurile nu sunt puse la punct cât mai repede (iar în acest sens o victorie în faţa celor de la FC Balş este absolut obligatorie), Oltchim Rm. Vâlcea are şanse mari să pice chiar până pe locul 8 în clasament.
Meciul FC Oltchim – FC Balş, care se dispută vineri, 5 aprilie, de la ora 17.00, va fi condus de o brigadă de arbitri care-l va avea la centru pe bucureşteanul Lucian Petcu. La cele două tuşe, acesta va fi ajutat de asistenţii Constantin Mihai şi Ileana Tudorică (ambii din Craiova). Arbitrul de rezervă provine tot din Bucureşti (Adrian Paraschiv), în timp ce observatorul este din Craiova (Gigi Buruntia).
Laurenţiu SIMA