Acasă Liga V Lidera s-a împiedicat

Lidera s-a împiedicat

76
0

Progresul Măldăreşti – Unirea Tomşani 2-2

Trupa primarului Ionel Dragu, Progresul Măldăreşti a predat şefia la finele acestei săptămâni după doar două etape în care a reuşit să se menţină pe prima poziţie. Remiza înregistrată pe teren propriu contra fotbaliştilor din Tomşani, scor 2-2, trebuie să le mobilizeze mai puternic pe gazde pentru a nu mai comite greşeli din etapele viitoare, în condiţiile în care şi-au anunţat intenţiile de a activa în Liga a IV-a.
Primarul din Măldăreşti ne-a furnizat unele informaţii cu privire la modul cum s-a desfăşurat partida: „Am obţinut un rezultat de egalitate destul de chinuit. Am mers foarte greu echipa.

Cred că au prins cu toţii o zi foarte nefavorabilă. A fost 2-0 pentru Tomşani şi ne-am revenit cu greu după duşul rece pe care l-am obţinut în debutul partidei. Nu putem avea un parcurs chiar atât de lin în campionat. Mai vin din când în când şi surprizele. Poate aceste semieşec ne va fi ca un duş rece ce ne va aduce cu picioarele pe pământ. Campionatul este pe departe de a fi jucat. Astăzi, adversarii au dovedit că pot şi o forţă destul de puternică şi vor avea în continuare un cuvânt greu de spus pentru adversarele pe care le vor întâlni în etapele viitoare”. În această săptămână, Progresul Măldăreşti va disputa un alt meci dificil în deplasare, contra celor de la Minerul Costeşti. Echipa primarului Ionel Dragu este decisă să se întoarcă cu cele trei puncte pentru a nu-şi compromite mai mult şansele la promovare. (L.C)