Alte sporturi

Voleibaliştii de la CNMB, calificaţi în turneul final

Echipele de volei,  feminin şi masculin, de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” s-au calificat la turneul final din cadrul Campionatului Naţional şcolar după ce la sfârşitul săptămânii trecute au învins în deplasare, reuşind să treacă lejer peste adversarele din grupă. Astfel, cadetele antrenate de soţii Marius şi Nicoleta Mărgărit, au ocupat primul loc, după ce s-au impus în faţa celor cinci grupări din serie de fiecare dată cu acelaşi scor: 3-0. „Am câştigat toate meciurile fără probleme, cu scorul de 3-0, împotriva tuturor adversarelor pe care le-am întâlnit în grupă. În baza acestui rezultat ce l-am înregistrat la sfârşitul săptămânii trecute am ocupat prima poziţie în grupă, cu un număr de cinci victorii din tot atâtea partide disputate.

Aceste rezultat ne duce mai departe în turneul final ce sper că va fi organizat de către noi în Sala „Capela”, în perioada 7-11 mai. În turneul final vom întâlni pe CSS 5 Bucureşti, CSŞ Galaţi, CSŞ Turda, CSŞ Cernavodă şi CSŞ Satu Mare. Poate cea mai mare mulţumire a mea la aceste turneu semifinal a fost prestaţia jucătoarei Luiza Dinu, care a fost declarată cea mai bună jucătoare a turneului. Încă o dată, jucătoarea mea a demonstrat că este un element de bază al echipei, având la fiecare competiţie la care a participat o evoluţie cât se poate de bună”, a declarat profesorul Marius Mărgărit. La începutul lunii viitoare, mai precis în perioada 7-11 aprilie, cei doi antrenori vor pleca la Târgu Mureş cu grupa de junioare, unde speră să obţină tot o calificare la turneul final.

Băieţii antrenaţi de profesorul Dinu Dumitraşcu au obţinut şi ei o calificare la turneul final, după ce au ocupat poziţia a doua în deplasare, loc ce le-a asigurat prezenţa în următoarea fază a competiţiei. Calificarea în faza finală a campionatului şcolar a demonstrat încă o dată calitatea foarte bună a antrenamentelor oferite de antrenorii de volei de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân”.
Lucian CORNECI

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button