Acasă Liga V Fotbalul judetean se pune în miscare

Fotbalul judetean se pune în miscare

184
0

Fotbalul judeţean se pune în mişcare

 

Topologul N. Bălcescu îşi modernizează baza sportivă

Conducerea echipei de fotbal Topologul Nicolae Bălcescu aşteaptă cu nerăbdare ca vremea bună să revină pentru a se putea continua procesul de modernizare a bazei sportive. În toamnă s-a turnat temelia pentru construcţia ce va adăposti vestiarele, iar înainte de căderea primilor fulgi de zăpadă au fost plantaţi pe laturile terenului o serie de brazi şi mesteceni, astfel că imaginea bazei sportive este acum mult schimbată faţă de ceea ce era cu ani în urmă. Totodată s-au început şi antrenamentele în timpul săptămânii, iar duminica au loc partide amicale de verificare a potenţialului. Până acum Topologul a înfruntat echipe din Divizia Onoare şi Divizia D, însă au avut onoarea de a-i avea oaspeţi şi pe juniorii republicani de la FC Oltchim. Pentru Topologul Nicolae Bălcescu startul campionatului este destul de important întrucât în primele patru etape vor trebui să înfrunte exact principalele urmăritoare din clasament: Topologul Galicea, Lotru Voineasa, Oltul Dăeşti şi Viitorul Olanu. „Cu trei succese în aceste etape, adică două victorii acasă şi una în deplasare, ne putem considera ca şi promovaţi!” – a spus Liviu Tătuţ, unul dintre jucătorii experimentaţi ai trupei conduse de Vali Badea.

Unirea Tricolorul Goleşti îl vrea pe Laurenţiu Fier

Echipa de pe ultimul loc din Divizia D şi-a propus să se salveze de la retrogradare cu sprijinul unor jucători experimentaţi, dar şi a unor tineri de perspectivă. Prima ţintă a echipei pregătite de Marian Leţa o reprezintă aducerea ca portar a binecunoscutului Laurenţiu Fier, în prezent „rezervă de lux” la Electra Rm. Vâlcea. Pe lista goleştenilor se mai află şi doi jucători ce au activat ultima dată în Divizia C, la FC Oltchim. Până la definitivarea lotului Leţa mai are timp să ruleze jucători la meciurile amicale de la finele săptămânii. Unirea Tricolorul a jucat deja cu Topologul Nicolae Bălcescu, iar duminică va primi vizita juniorilor de la FC Oltchim, antrenaţi de Ion Lazăr.

Dinamo Rm. Vâlcea vrea adversare şi din Divizia C

După ce Laurenţiu Mustăţea a renunţat să mai susţină pe AS Hermes şi a înfiinţat echipa Dinamo Rm. Vâlcea, această grupare, antrenată de Marin Catargiu, a jucat şi primele partide amicale. Printre adversare s-au aflat săptămâna trecută cei de la Oltul Dăeşti, iar pentru viitor vor fi perfectate amicale cu divizionare D dar şi cu cele două divizionare C vâlcene. „Ne-am dori mai întâi un amical cu Lotru Brezoi ştiind că este la fel ca noi o echipă tânără, iar mai apoi o să înfruntăm şi pe FC Oltchim, desigur dacă şi conducerea acestui club doreşte” – a spus preşedintele dinamovist. În altă ordine de idei să spunem că Laurenţiu Mustăţea a primit mai multe oferte din partea unor localităţi care ar dori să găzduiască pe terenurile lor pe Dinamo Rm. Vâlcea, ştiut fiind faptul că această echipă nu deţine, încă, un teren propriu.

Laurenţiu SIMA