Acasă Alte sporturi Tenismenii lui Gheorghe Gheorghe, cei mai buni din judeţ

Tenismenii lui Gheorghe Gheorghe, cei mai buni din judeţ

75
0

Sâmbătă, a avut loc la Palatul Copiilor din Râmnicu Vâlcea a doua ediţie a Cupei Vâlcii, competiţie tradiţională de tenis de masă, organizată anual de către Palatele şi Cluburile copiilor din municipiul Râmnicu Vâlcea. De asemenea, la întrecere au participat şi elevi aparţinând instituţiilor de profil din Drăgăşani şi, implicit, Horezu. Categoriile de concurs au fost stabilite pe vârste şcolare. Profesorul Gheorghe Gheorghe, organizatorul acestei competiţii sportive, şi-a adjudecat trei locuri I la categoriile de vârstă pe clasele 5-8, 9-10 şi 11-12.

Astfel că, la clasele 11-12, prima poziţie a fost ocupată de Daniel Mihalcea, Vlad Constantinescu şi Vasile Glodeanu, la clasele 9-10 Marius Stanciu şi-a adjudecat acelaşi loc pe podium, iar Mihai Şeuleanu a obţinut medalia de argint. La categoriile de participare 5-8 Bogdan Duţescu şi Sandală Glodeanu au luat menţiunea, iar Talida Pătrăşoiu a obţinut bronzul.
Palatul Copiilor din municipiul Rm, Vâlcea este un organism educaţional ce coordonează activitatea la nivel de judeţ, iar anul acesta conducerea instituţiei a făcut o propunere la Ministerul Învăţământului pentru a fi integrat în fenomenul educativ naţional. Acest eveniment sportiv desfăşurat la finele săptămânii trecute a fost organizat de către Gheorghe Gheorghe şi de directorul palatului, Anca Teodorescu. Competiţiile s-au remarcat printr-o organizare excelentă, ia elevii au obţinut diplome şi premii în dulciuri. Cu ocazia acestui eveniment Fanfara „Gabriel Chaborschi” a făcut participanţilor o dovadă de măiestrie muzicală.