Acasă Liga II Demonstraţi că aveţi valoare

Demonstraţi că aveţi valoare

103
0

Sâmbătă, 21 aprilie, fotbaliştii antrenaţi de Costel Pană şi Mitică Teleşpan vor avea de înfruntat un adversar „cu greutate”, în special pe teren propriu. Adversarul municipalilor, FCM Reşiţa, ocupă în acest moment locul 10 în clasament, având –3 la „adevăr”, şi nu-şi permit să mai irosească alte puncte pe teren propriu pentru a nu intra în hora retrogradării. În plus, un eventual succes în dauna vâlcenilor, i-ar propulsa până pe locul 6 în ierarhia seriei. Etapa trecută, reşiţenii au pierdut la limită, în deplasare, în faţa celor de la Industria Sârmei Câmpia Turzii, scor 0-1, echipă pe care şi „municipalii” o vor întâlni miercuri, 25 aprilie, într-o rundă intermediară a Ligii Secunde.

În cazul unei victorii a „municipalilor”, coroborată cu un eşec al liderului pe terenul celor de la CFR Timişoara, diferenţa dintre CSM şi Universitatea Cluj s-ar reduce la doar 3 puncte, iar meciul direct dintre cele două formaţii care se va disputa peste numai o săptămână, mai precis sâmbătă, 28 aprilie, în Zăvoi, ar deveni crucial. O izbândă în faţa „şepcilor negre” ar urca echipa pregătită de Pană şi Teleşpan în fruntea clasamentului, graţie rezultatelor directe favorabile în duelul cu echipa de la poalele Feleacului.
Antrenorul principal al vâlcenilor, Costel Pană, spune că va merge la victorie în meciul de la Reşiţa, iar posibilele reveniri ale lui Cercel şi Onofrei sunt extrem de benefice în sistemul tactic gândit de tehnicianul vâlcean.
Echipa probabilă pe care CSM Rm. Vâlcea o va alinia în meciul cu FCM Reşiţa poate fi următoarea: Pampea – Cumpănaşu, Bier, Cilean – Stanca, Lepădatu, Dandea, Melcea, Cercel – Moţ şi Jovanovic.