Acasă Diverse Tadici face Paştele în Ungaria

Tadici face Paştele în Ungaria

91
0

* pe 7-8 aprilie, tehnicianul echipei Oltchim îşi va urmări adversarele la lucru în play-off-ul campionatului din ţara vecină

Trupa pregătită de Andras Nemeth a terminat sezonul regulat al campionatului ungar pe primul loc în clasament şi va porni în play-off din pole-position. În ultima rundă, FTC Budapesta a jucat săptămâna trecută cu Gyor, un meci pe care antrenorul Oltchim-ului a vrut să-l vadă. Tadici a intenţionat să plece de la Buzău, acolo unde conduce pregătirile echipei naţionale, spre Ungaria, la finele săptămânii trecute, pentru a asista la acel derby, dar a renunţat când a aflat că viitoarea adversară a Oltchim-ului nu va folosi cele mai bune şase jucătoare.

În schimb însă, Tadici va pleca în ţara vecină de Paşti, atunci când se vor juca meciurile din play-off-ul campionatului ungar, care vor aduna la start cele mai bune patru echipe. Turneul din Ungaria, care va stabili deţinătoarea titlului, va avea loc pe 7-8 aprilie, un prilej numai bun de a vedea adevărata faţă a echipei din Budapesta.
Deocamdată, unguroaicele au fost urmărite doar pe video, iar Tadici spune că deţine deja înregistrările meciului cu Slagelse (din deplasare). De partea cealaltă, se pare că şi unguroaicele sunt deosebit de interesate de Oltchim şi se bazează pe casetele meciurilor cu Cornexi Alcoa, jucate în ianuarie de Oltchim, tot în Cupa Cupelor.
Nicolae CIUCESCU