Acasă Opinii „Cele mai calde mulţumiri” AJF-ului!

„Cele mai calde mulţumiri” AJF-ului!

96
0

Încă nu s-au stins ecourile disputei de tristă amintire dintre Olteţul Zătreni şi Sportul Rm. Vâlcea. Întâlnirea, încheiată înainte de „limită”, în minutul 81, pentru că arbitrul Marian Joiţa nu a mai putut continua meciul, le-a lăsat un gust amar iubitorilor fotbalului din Zătreni. În numele acestora, aşa cum a ţinut să se precizeze în mod special, profesorul Gheorghe Popescu ne-a trimis la redacţie o scrisoare prin care „mulţumeşte” AJF-ului, instituţie pe care-o face vinovată de proliferarea violenţei în fotbalul judeţean.

Am primit la redacţie

„Iubitorii fotbalului din comuna Zătreni ţin să aducă „cele mai calde mulţumiri” celor ce se ocupă de bunul mers al acestuia, la nivel judeţean, pentru faptul că au reuşit să răpească oamenilor din această comună posibilitatea ca la sfârşit de săptămână să aibă un mijloc de recreere  şi de petrecere cât mai plăcut a timpului liber. Ne pare rău că acum când ne pregăteam să sărbătorim 20 de ani de participare neîntreruptă la campionatele organizate la nivel judeţean, suntem trataţi urât şi aruncaţi direct la groapa de gunoi. Asta este răsplata muncii noastre şi banii frumoşi pe care i-am cheltuit la nivel judeţean, ca să poată exista aceste campionate, ce fac viaţa frumoasă unor persoane.
Dacă noi, cei care ne aflăm la fundul judeţului, nu suntem iubiţi de cei care ne conduc, să ni se spună de la început, ca să nu mai cheltuim banii comunităţii şi să se organizeze campionate separate pentru cei de la oraş şi separat pentru cei de la sate. În momentul de faţă, când există o totală discriminare între grupări, când se dau pedepse numai echipelor, iar cei care le provoacă (adică arbitrii) nu primesc nici o sancţiune, e bine ca astfel de competiţii să fie organizate mai degrabă în birouri”.
Profesorul Gheorghe Popescu