Acasă Liga V STIRI – Liga a V-a

STIRI – Liga a V-a

103
0

ŞTIRI – Liga a V-a

 

 

AS Mihăeşti acuză presiunea mălăienilor

 

Meciul de la Malaia dintre Lotru Voineasa şi AS Mihăeşti s-a disputat sâmbătă după-amiază, iar echipa Energia, care trebuia să fie oaspete la Călimăneşti, a amânat acel joc cu o zi. „Toţi fotbaliştii şi stafful celor de la Energia au fost la meci şi au încercat să pună o presiune în plus pe brigada de arbitri!” – ne-a spus portarul oaspeţilor, însă acesta a recunoscut că organizatoric Lotru Voineasa a făcut tot ce era firesc să nu apară incidente. Acelaşi jucător ne-a mai declarat că „A fost greu până am marcat golul doi, apoi ne-am desprins cu lejeritate. Au văzut acum, probabil, şi cei de la Malaia, că avem cea mai bună echipă din Serie. Mă bucur că n-am primit gol!”

 

 

Nycoil Guşoeni suferă din lipsă de jucători

 

La meciul disputat în deplasare, la Lungeşti, echipa omului de afaceri Nicu Ioana nu a izbutit să creeze probleme gazdelor. Acestea, la începutul partidei, au solicitat să se facă confruntare, temându-se ca nu cumva Marian Pătruşcă, cel mai bun fotbalist al echipei din Guşoeni, să joace pe o altă legitimaţie, ştiut fiind faptul că acesta este suspendat. În urma confruntării, Nycoil a fost nevoită să evolueze în inferioritate numerică.

 

 

Viitorul Olanu nu vrea să mai piardă acasă

În disputa cu FC Băbeni, gruparea din Olanu şi-a dorit foarte mult victoria, sperând să se apropie mai tare de poziţiile fruntaşe ale clasamentului. Bogdan Căpăţână a marcat de două ori (o dată din penalti), alte duble fiind reuşite de Cristi Ştefan, şi Lucian Petrică, iar Călinoiu şi Radu au marcat câte un gol. Oaspeţii au reclamat însă faptul că un jucător al echipei din Olanu a fost extrem de recalcitrant, a creat presiune pe arbitru, că trebuia eliminat şi că la final chiar l-a lovit pe un oficial al grupării Voinţa, informaţie infirmată de către gazde.

Saldi a egalat în ultima secundă la Piovra

În meciul de la Copăceni, unde FC Piovra a primit vizita echipei FC Saldi, s-a jucat „pe viaţă şi pe moarte”. Gazdele au condus la un moment dat cu 2-0, dar oaspeţii au restabilit egalitatea, reuşita pentru punctul obţinut de FC Saldi în deplasare făcându-se în chiar ultima secundă a meciului. După marcarea golului de 2-2 s-a terminat jocul! Ardoarea cu care au evoluat echipele este demonstrată de eliminarea câte unui jucător de la fiecare formaţie. Nu au existat, din fericire, incidente.