Liga V

Cu motoarele în turatie redusa!

Cerna Fârtăţeşti – CSM Drăgăşani 0-3 (0-3)

 

Cu motoarele în turaţie redusă!

La Dejoiu, CSM-ul nu a mai reuşit acea victorie zdrobitoare care a făcut din echipa municipalităţii cel mai de temut unsprezece din Seria I a Ligii a V-a a Campionatului Judeţean. Deşi a însc5ris repede în minutul 3 prin Sticlaru după ce Stăvaru şutase în bara transversală şi îşi mărise avantajul în minutul 6 şi 14 prin Bălan şi Olteanu, CSM-ul a tratat jocul cu superficialitate, întrecându-se în ratări şi într-un joc fără orizont care trebuie să dea de gândit conducerii tehnice, mai ales că în următoarele etape echipa va întâlni două din cele mai bine plasate echipe în clasament: Ceramica Lungeşti şi Vilarosa Laloşu. Absenţa a doi titulari accidentaţi: Pîrvoiu şi Stanciu, şansa avută pe parcursul a 75 de minute a portarului de rezervă Boncioagă care l-a înlocuit pe „nefericitul” Adrian Dinu dar şi tratarea cu neseriozitate a fazei de tac şi a finalizării au făcut ca rezultatul să-i surprindă pe cei obişnuiţi cu scoruri astronomice.

 

Cerna Fârtăţeşti, cu o echipă tânără – o surpriză plăcută pentru un spectator avizat a demonstrat că încrederea acordată acestor jucători este justificată, reuşind să fie un partener de competiţie disciplinat şi serios.

Au evoluat formaţiile:

 

Cerna Fârtăţeşti: Dinu – Opriţa, Cismaru, Ioradche, Paraschivescu, Tur, Olteanu, Fârtat, Cîrciumaru, Fieraru, Grigore. Au mai jucat: Boncioagă, Soceanu, Vâlcea.

 

CSM Drăgăşani: Vlada – Mitală, Traşcă, Stăvaru, Ciocea, Olteanu, Dandea, Bălan, Ziber, Sticlaru, Turică. Au mai jucat: Tîrziu, Iana, Botoran, Marinescu.

A arbitat la centru V. Ciobanu ajutat la cele două linii de B. Tâlciu şi Al. Mihăilă (toţi din Rm. Vâlcea). Observator AFJ: N. Niţă (Rm. Vâlcea).

Sandu Şocu

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button