Acasă Liga IV Balon de oxigen pentru trupa lui Vârtopeanu

Balon de oxigen pentru trupa lui Vârtopeanu

97
0

FRF a amânat neprogramarea echipai Lotru Brezoi

 

Balon de oxigen pentru trupa lui Vârtopeanu

 

* datoriile la FRF şi AJF au fost amânate şi preşedintele brezoian deja încasează bani pe jucători

 

Aşa după cum v-am informat săptămâna trecută, AFC Genesis Lotru Brezoi a fost somată de către Federaţia Română de Fotbal să-şi achite o datorie de aproape 5000 lei (cincizeci milioane lei vechi) rămasă din timpul participării în Divizia C. Dacă n-ar fi achitat până pe 1 octombrie, echipa preşedintelui Dan Vârtopeanu nu mai putea fi programată nici la nivelul Ligii a IV-a (Divizia D). De asemenea, brezoienii mai aveau şi către AJF o datorie de circa 450 lei.

Cu toate că Dan Vârtopeanu a acuzat mereu autorităţile că nu-l ajută cu bani, iată că preşedintele echipei Genesis Lotru Brezoi a avut ceva încasări, primind de la Energia Malaia, după spusele oficialilor de la această grupare, grila de transfer pentru toţi jucătorii plecaţi din Brezoi spre Malaia. Ciudat lucru, deşi are datori de numai cinci milioane la AJF şi a încasat mai mult de-atât pe jucătorii transferaţi, Vârtopeanu nu a achitat aceste datorii, preferând să-şi oprească el banii. Probabil că neajutat fiind de autorităţi, a ales să-şi recupereze astfel o parte din cheltuielile făcute până acum.

 

Tot cu acest prilej preşedintele Dan Vârtopeanu a solicitat atât Federaţiei Române de Fotbal cât şi AJF Vâlcea să-i fie dat un alt termen de plată a datoriilor şi o eşalonare a acestora. Întrucât FRF-ul a acceptat ca termen limită data de 15 noiembrie, era firesc ca şi AJF Vâlcea să permită echipei din Brezoi să continue participarea în Liga a IV-a (fosta Divizia D), unde se află pe ultimul loc. Rămâne de văzut de unde va face rost de bani într-o lună şi jumătate preşedintele brezoian, pentru că jucători de vânzare nu prea mai sunt!

 

Florin MĂNOIU