Liga Nationala

STIRI – handbal

ŞTIRI – handbal

 

 

Bilete şi abonamente pentru handbal

 

În timpul „Memorialului Constantin Stănculescu”, oamenii prezenţi în tribune la meciurile desfăşurate au fost chestionaţi printr-un formular specific în ceea ce priveşte reintroducerea abonamentelor şi-a biletelor de intrare la partidele oficiale ale echipei de handbal feminin Oltchim Rm. Vâlcea. Convinşi de majoritatea covârşitoare a răspunsurilor afirmative date de suporteri, oficialii clubului vâlcean au trecut la treabă şi au purces la tipărirea abonamentelor. Astfel, CS Oltchim aduce acum la cunoştinţa publicului spectator că începând cu meciul din etapa IV-a a Ligii Naţionale, ce va avea loc joi, 28 septembrie, în compania echipei Rulmentul Braşov, accesul în Sala „Traian” va fi permis numai pe baza biletelor de intrare sau a abonamentelor cu tichet de rezervare a locurilor. Ca preţ, abonamentele puse la dispoziţia suporterilor fideli sunt de două categorii: de 70 RON şi de 50 RON, pensionarii beneficiind de reduceri de 50 la sută. Abonamentele se pot procura de la Sala „Traian”, în perioada 20-27 septembrie, zilnic, între orele 9-21 şi vor fi valabile la toate meciurile oficiale, interne şi internaţionale în sezonul 2006-2007!

 

Narcisa Lecuşanu a schimbat prefixul

 

Chiar în ziua meciului cu Astral Poşta Câlnău, interul formaţiei de handbal feminin Oltchim Rm. Vâlcea, Narcisa Lecuşanu, şi-a serbat ziua de naştere. Fosta componentă a finalistei Ligii Campionilor din sezonul trecut a împlinit 30 de ani, iar colegele de echipă i-au făcut numeroase cadouri.

 

Patricia Vizitiu continuă la Oltchim

 

Racolată de Rulmentul Braşov după turneul final al Campionatului Mondial de tineret, jucătoarea Patricia Vizitiu s-a văzut până la urmă nevoită să rămână la Oltchim. Contractul, scadent tocmai în 2011, a fost principalul obstacol în calea plecării sale la echipa de la poalele Tâmpei. Vizitiu se va pregăti cu Oltchim II, formaţie care participă în Divizia A, dar va juca şi-n echipa de junioare I a clubului vâlcean. Săptămâna trecută a bifat primele jocuri din acest sezon pentru echipele pregătite de Radu Georgescu şi Cristina Lada-Rouă, fiind introdusă pe teren atât la junioare I (în meciul cu Energetic), cât şi la Divizia A (în partida de la LPS Iaşi). Evoluţiile sale vor fi monitorizate atent de antrenorii Tadici şi Seviştean pentru a face saltul cândva la echipa de senioare.

„Patricia Vizitiu a fost sedusă de mirajul unor sume de bani ce i s-au propus de către oficialii formaţiei din Braşov. Dacă şi-ar fi menţinut poziţia de a nu mai juca la Vâlcea, sigur că şi echipa Rulmentul era pasibilă de o amendă, dar jucătoarea era bineînţeles cea care ar fi pierdut cu adevărat, pentru că ar fi rămas suspendată până în 2011”, a mărturisit Gheorghe Tadici.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button