Acasă Liga Nationala Tadici vâlceanu’

Tadici vâlceanu’

104
0

A contribuit decisiv la aducerea turneului pentru Mondiale la Vâlcea şi vrea să  plătească din banii lui biletele suporterilor la meciul cu Rulmentul Braşov

Tadici vâlceanu’

Dorinţa clubului Oltchim, ca turneul de calificare la Campionatul Mondial din 2007 să fie organizat la Rm. Vâlcea, s-a îndeplinit, şi asta datorită modului imperios în care antrenorul Gheorghe Tadici, al naţionalei şi al echipei de handbal Oltchim, a cerut acest lucru, pentru a avea susţinerea publicului. Întrecerea se va desfăşura în perioada 29 noiembrie – 3 decembrie, în Sala „Traian”. Alte patru reprezentative din Europa – Italia, Azerbaidjan, Islanda şi Portugalia – se vor bate pentru calificare alături de naţionala României. De departe, elevele lui Gheorghe Tadici şi Dumitru Muşi, laureate cu medaliile de argint la precedentul turneu final din Rusia, sunt favorite la calificare.

Revenind la publicul vâlcean, căruia Tadici a dorit să-i aducă în faţă meciurile naţionalei, să spunem că antrenorul echipei Oltchim s-a opus conducerii clubului când aceasta a intenţionat să pună bilete la intrare. „Dacă nu lăsaţi intrarea liberă pentru suporteri, atunci cumpăr eu toate biletele şi lumea să intre gratis!” – a spus cel care a devenit din «Tadici ţăranu’» – lozică adesea auzită la meciurile cu HC Zalău – noul «Tadici vâlceanu’», idolul galeriei.