Acasă Liga Nationala Fetele de la Oltchim au parasit Mamaia si pleaca la Moeciu

Fetele de la Oltchim au parasit Mamaia si pleaca la Moeciu

112
0

Fetele de la Oltchim au părăsit Mamaia şi pleacă la Moeciu

 

La capătul a 10 zile de antrenamente dure, desfăşurate sub atenta supraveghere a exigentului antrenor Gheorghe Tadici, fetele de la Oltchim şi-au încheiat stagiul centralizat de pregătire de pe litoral. Cazate la Hanul Piraţilor, un amplu complex de lux, situat într-o zonă liniştită din Mamaia, vâlcencele au avut parte şi de excelenta ambianţă de la Hotelul Yaki, acolo unde şi-au desăvârşit pregătirea fizică. Tadici şi secundul Seviştean nu au neglijat nici un aspect al acestei etape de pregătire, inclusiv munca asiduă în sala de forţă.

Oltchim-ul s-a întors joi, 27 iulie, în Vâlcea, după cantonamentul de pe litoral. Handbalistele pregătite de Gheorghe Tadici şi Popa Seviştean au primit imediat trei zile libere, un sfârşit de săptămână pe care fiecare dintre jucătoare şi l-a petrecut cum a ştiut mai bine. Greul abia acum începe, iar după reunirea lotului ce a avut loc luni, fetele părăsesc iarăşi Râmnicul, pentru un alt stagiu de antrenamente extrem de importante. De data aceasta, destinaţia vâlcencelor va fi cocheta staţiune montană Moeciu, acolo unde elevele lui Tadici se vor înhăma din nou la o muncă titanică. Selecţionerul a preferat această localitate în dauna tradiţionalului loc de antrenament al Oltchim-ului – Piatra Arsă – poate şi pentru că la timona naţionalei de senioare a ţării noastre a avut parte acolo de cele mai bune condiţii.

 

Victorii categorice în amicale

 

Săptămâna trecută, la finele cantonamentului de pregătire de la Mamaia, handbalistele de la Oltchim Rm. Vâlcea au susţinut şi câteva partide amicale, primele din „era Tadici” la cârma formaţiei de la poalele Capelei. Steluţa Luca, Narcisa Lecuşanu şi colegele lor au înfruntat la Constanţa două grupări de frunte din Liga Naţională, de care au dispus de fiecare dată categoric. Mai întâi, vâlcencele au depăşit Tomis Constanţa, iar apoi s-au impus şi-n disputa cu HC Zalău. Aşadar, victorii fără probleme ale echipei noastre, deşi tehnicienii Oltchim-ului au încercat diverse scheme de joc, atât elevele lui Dumitru Muşi, cât şi fosta trupă pregătită de Ghiţă Tadici fiind minute în şir cu mult inferioare vâlcencelor.