Acasă Diverse Doar un miracol…

Doar un miracol…

96
0

Serbia-Muntenegru – România

Doar un miracol…

Înfrângerea catastrofală de pe teren propriu cu Serbia-Muntenegru (21-25), din prima manşă a barajului de calificare pentru Campionatul European de handbal feminin, a diminuat extrem de mult şansele României de a mai fi prezentă la finele anului la întrecerea din Suedia. Poate tocmai de aceea, selecţionerii Gheorghe Tadici şi Dumitru Muşi au recunoscut că speranţele nu mai sunt decât teoretice, dar practic va fi foarte greu ca acestea să se şi materializeze. Este nevoie în primul rând ca unele handbaliste române să dea dovadă de-un surplus de responsabilitate şi să evolueze la fel de perfect cum au făcut-o şi la Mondialele din Rusia, atunci când au jucat finala. Altfel, în doar o jumătate de an, bucuria revenirii în lumea bună a handbalului feminin se poate umbri de o contra-performanţă.

Andreea Tâlvâc nu mai e în lot

Inclusă surprinzător de Tadici în lotul pentru meciul cu sârboaicele, vâlceanca Andreea Tâlvâc nu a putut să-şi etaleze calităţile în disputa tur deoarece nu a fost folosită nici un minut pe teren şi nu prea avea mari şanse să intre nici în deplasare, în dauna titularelor de drept. Aşa că, tehnicienii români au hotărât de comun acord să se disperseze de serviciile tinerei handbaliste de la Oltchim. În schimb, Adina Meiroşu şi Oana Manea au rămas în echipa „tricolorelor”, care s-a pregătit în această săptămână la Arad, locul de unde româncele vor pleca vineri spre ţara vecină.

Arbitrii sunt din Ucraina

Partida Serbia-Muntenegru – România se va juca sâmbătă, 3 iunie, de la ora 19.00 (ora României), în oraşul Kragujevac, şi va fi arbitrată de ucrainenii Vakula şi Liudovik. Ca şi meciul tur, jocul decisiv pentru calificare va fi transmis în direct de postul de televiziune TV Sport.