Liga V

Remiza echitabila între doua pretendente la podium

Prima Prundeni – Nycoil Guşoeni 1-1 (0-0)

Remiză echitabilă între două pretendente la podium

Pe o vreme ideală pentru fotbal şi în faţa a aproximativ 100 de spectatori cele două echipe au oferit un spectacol de bună calitate mai ales că la joc au fost prezenţi şi cei ce conduc destinele celor două echipe: primarul comunei Prundeni – Ion Horăscu şi patronul echipei din Guşoeni – Nicu Ioana, dar şi un reprezentant al AJF-ului, Viorel Neacşu. S-a jucat deschis, ambele formaţii dând dovadă de multă sportivitate, iar rezultatul înregistrat pe teren a mulţumit pe toată lumea. Ocaziile au alternat: în minutul 48 Zamfir (Prima Prundeni) trimite în bară balonul cu un şut puternic de la 20 de metri, iar în minutul 53 Ariciuc (Nycoil) ratează o ocazie uriaşă de la doi metri, cu poarta goală. Sunt ocazii ce prevestesc cele două goluri. În minutul 56 acelaşi Ariciuc răzbună ocazia ratată şi înscrie cu un şut puternic dintr-o centrare de pe partea dreaptă pentru ca în minutul 82 Ionescu (Prima) să aducă egalarea cu un şut plasat dintr-o învălmăşeală de jucători.

Au evoluat formaţiile:

Prima Prundeni : Fildiroiu – Glăvan, Ionescu, Carcadia, Duică, Zamfir, Popa, Ţunduc, Toader, Constantin, Teodorescu. Au mai jucat : Stancu, Neacşu, Rădulescu.

Nycoil Guşoeni: Bîzoi – Râmniceanu, Constantin, Ariciuc, Dumitra, Pătruşcă, Hoţaru, Padină, Ştefănescu, Răduca, Vasile. A mai jucat Lontoş.

Au arbitrat : la centru – Gheorghe Stanca, ajutat la cele două linii de Mihai Ghinea şi Mariu Badea (toţi din Rm. Vâlcea). Observator AJF : Lorin Ancuţa.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button