Liga IV

„Daca picam din «D», promovam dupa un an, ca Universitatea Craiova!”

Sponsorii echipei Unirea Tricolorul Goleşti promit:

„Dacă picăm din «D», promovăm după un an, ca Universitatea Craiova!”

Teoretic, dacă ar fi învins la Horezu, jucătorii echipei Unirea Tricolorul Goleşti îşi mai puteau face speranţe că se salvează de la retrogradare. Matematic, mai sunt şanse, dar ele ţin de domeniul fantasticului. Chiar şi în aceste condiţii, atmosfera la echipă nu este una dezarmantă. Noul sponsor-preşedinte al clubului, tânărul om de afaceri Adi Răducanu (foto stânga) a spus: „În meciurile rămase de disputat o să dăm şansa tuturor din echipă să arate ce pot. Probabil că o să intru să joc şi eu pentru a le da băieţilor încredere în ei. Apoi, din vară, cei ce vor să contribuie la revenirea echipei în Divizia D sunt aşteptaţi la preselecţie pentru că am de gând să formez un lot competitiv, cu o atmosferă bună. Am constatat în cele două partide la care am asistat, cu Minerul Costeşti pe teren propriu şi cu Flacăra Horezu în deplasare, că jucătorii mei au şi foarte mult ghinion. Păi, cu Minerul Costeşti puteam avea 3-0 în primul sfert de oră, ba am mai ratat şi un penalty într-un moment dificil. La Horezu, pe rând Diaconu şi Târş au ratat singuri cu portarul Chiriţoiu la scorul de 0-0. Păi, mai pierdeam noi cu Minerul dacă aveam în minutul 20 scorul de 3-0? Dar aşa, din păcate, a fost 1-1, iar în final am pierdut cu 4-3. Cred că nici celor de la Horezu nu le mai era aşa uşor să ne bată. E păcat că se ratează atât de mult. Probabil nesiguranţa financiară pe care a avut-o echipa până acum şi-a spus cuvântul. Eu am venit să le ofer toate condiţiile, nu am dat încă pe nimeni afară, dar vreau şi rezultate!”

Şi antrenorul Aurel Dobre (foto dreapta), care se ocupă de pregătirea echipei împreună cu experimentatul jucător Cornel Diaconu, este surprins de numeroasele ratări, dar şi de nesiguranţa defensivei. El a spus: „Probabil că văzând cu câtă seninătate se ratează în atac, apărarea simte că pe umerii ei stă greul meciului. În plus portarul Bogdan Deaconu este prea tânăr pentru performanţă, însă merită apreciat talentul său. În afara lui mai sunt câţiva tineri talentaţi. În meciul de la Horezu mi-a plăcut Nicolaescu, autor al unui gol de toată frumuseţea. Alături de ei vor mai trebui aduşi încă trei-patru jucători şi cred că o să revenim într-un an în Divizia D aşa cum a izbutit şi Universitatea Craiova să revină pe prima scenă a fotbalului românesc după numai un an de la retrogradare. Prietenul meu Adi Răducanu e un sponsor generos şi un patron la fel de iscusit ca Mititelu de la Craiova. O să vedeţi că în doi ani de zile echipa din Goleşti va fi una de top în fotbalul vâlcean. Dacă şi autorităţile din comună ne vor ajuta mai mult decât l-au ajutat pe colegul dumneavoastră Florin Mănoiu, pe care cred că primarul nu l-a vrut la echipă şi a dorit să-l îndepărteze, probabil că o să ne putem gândi chiar şi la mai mult!”

Pentru etapele rămase de disputat, goleştenii îşi doresc măcar să nu mai piardă în meciurile de pe teren propriu pentru ca echipa să nu mai fie ajunsă în clasament de Olteţul Bălceşti.

Daniel ROHATINOVICI

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button