Liga V

STIRI – Divizia Onoare

ŞTIRI – Divizia Onoare

 

Staff-ul AJF a fost la Zătreni

Derby-ul etapei în Divizia Onoare s-a disputat la Zătreni. Pe teren propriu liderul Seriei I a primit vizita echipei de pe locul 2, Prima Prundeni. La partidă au asistat şi şefii AJF Vâlcea, în frunte cu preşedintele Mihai Persu, care a apreciat disciplina şi fair-play-ul deosebit de care au dat dovadă suporterii. Gazdele s-au impus cu 3-0 dar au considerat ca mult mai important faptul că a revenit pe postul de portar Victor Herăscu, iar Păunaş Staicu a fost de departe cel mai bun jucător de pe teren. În premieră, partida a fost filmată de un cameraman amator şi va fi vizionată de jucători la o firmă din zonă.

Ceramica ţinteşte podiumul

Schimbarea în bine a echipei Ceramica Lungeşti (fostă AXM) se vede prin rezultatele obţinute. Ultimul succes s-a înregistrat duminică la Fârtăţeşti, acolo unde oaspeţii au câştigat cu 3-1. Pentru Cerna a marcat Buga (unii spunând că e vorba de un jucător substituit), iar pentru oaspeţi au marcat A. Pârvu şi Ilie Neacşa (2).

Victoria, a doua neprezentare

Echipa Victoria Ştefăneşti este la a doua neprezentare şi riscă să fie exclusă din campionat. Echipa din comuna primarului Gheorghe Mitrache nu s-a prezentat la Creţeni şi este la a doua astfel de abatere după ce nici la Amărăşti, cu două săptămâni în urmă, nu a făcut deplasarea.

Drăgănescu îşi retrage echipa

Mitică Drăgănescu, preşedinte al echipei Forestierul Romani şi fost membru în Biroul Executiv până la alegerea lui Mihai Persu în fruntea AJF Vâlcea, a trimis pe adresa forului fotbalistic vâlcean un memoriu în care anunţa intenţia de a se retrage din campionat. Intenţia sa a fost deja materializată, în disputa de pe teren propriu cu liderul, Steaua Mânăstireni, echipa Forestierul Romani refuzând să se prezinte. Drăgănescu a promis că va spune şi motivele gestului său, dar încă nu a făcut-o.

Arbitru bătut de un fost arbitru

Tânărul arbitru Adrian Lazăr, cel care a fost delegat să oficieze meciul Păstorul Vaideeni – AS Bărbăteşti, a fost bătut în timpul jocului de către un fotbalist al echipei gazdă, în persoana fostului arbitru horezean Sebi Pavelescu. Ambii sunt recidivişti: unul la încasat, altul la violenţe. Din informaţiile noastre, chiar şi asistenţii au fost agresaţi (înjuraţi, loviţi şi scuipaţi). Cazul se va afla zilele acestea în discuţia forurilor de disciplină de la AJF Vâlcea.

Contestaţie degeaba la Mihăeşti

Aproape că nici lor nu le venea să creadă ce bine au jucat în partida cu Lotru Voineasa. Cel puţin asta ne-a spus unul dintre jucătorii echipei AS Mihăeşti după succesul categoric, 3-0, înregistrat pe teren propriu cu gruparea condusă de Jan Şuţă. Potrivit corespondentului nostru, oaspeţii au formulat şi o contestaţie la final, însă a fost inutilă pentru că jucătorii bănuiţi a fi substituiţi au fost şi în realitate pe teren.

Dudiţă a vrut să joace pe fals

Unul dintre cei mai buni fotbalişti ce au activat prin Divizia Onoare a judeţului Vâlcea s-a aflat şi Doru Dudiţă, fotbalist legitimat cu ani în urmă la Inter Steaua Olanu. Potrivit unuia din corespondenţii noştri, Dudiţă a însoţit echipa Viitorul Olanu în deplasarea de la Malaia şi a dorit să evolueze împotriva celor de la Energia. Fiind cunoscut, i s-a atras atenţia să nu intre pe teren. Meciul Energia Malaia – Viitorul Olanu s-a disputat fără incidente, iar gazdele s-au impus cu 4-3.

Saldi nu face concesii nimănui

Chiar dacă au existat şi persoane care s-au temut că FC Saldi Cernişoara va da meciul consătenilor de la Real pentru a-i ajuta să câştige campionatul, n-a fost aşa. Echipa fraţilor Diaconescu şi-a apărat şansa cu sportivitate, ba chiar a reuşit să revină spectaculos după ce, la un moment dat, scorul era 2-0 pentru Real. Cei de la Saldi au restabilit egalitatea şi cu puţin timp înainte de final au reuşit să se impună.

Clubul Coşerea critică arbitrajul

Una din marile surprize ale Diviziei Onoare s-a înregistrat la Sineşti, acolo unde CŞF Coşerea 2000 a primit vizita echipei de pe ultimul loc, Piovra Lăpuşata. Gazdele au reuşit să deschidă scorul, că conducă chiar cu 2-0 la un moment dat, dar au pierdut finalmente cu 2-7. Conducerea clubului, prin vocea doamnei Delia Dănescu, ne-a informat că prestaţia arbitrilor a lăsat de dorit şi va informa conducerea AJF Vâlcea cu privire la cele petrecute.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button