Liga V

Buturuga mica!

Voinţa Orleşti – Nycoil Guşoeni 1-1 (0-1)

Buturuga mică!

Un joc cu de toate: jucători eliminaţi, penalti, greşeli de arbitraj ale celor doi asistenţi, dar cu un fotbal de slabă factură practicat de cele două formaţii.
Echipa din Guşoeni venea la Orleşti pentru a-şi consolida locul 3 în clasament, dar socoteala de acasă s-a dovedit a fi greşită cu toate că gazdele au evoluat ultimele 15 minute în 8 jucători de câmp prin eliminarea justificată a doi jucători ai echipei gazdă. În faţa a aproximativ 100 de spectatori şi pe o vreme superbă pentru fotbal, echipa din Guşoeni a fost umbra echipei care încetul cu încetul aduna puncte şi dorea să demonstreze noii conduceri că investiţiile materiale şi morale ale acesteia vor fi acoperite prin rezultate bune. Meritul este şi al echipei gazdă care pe timpul celor 90 de minute a crezut în şansa sa. În minutul 24 oaspeţii deschid scorul când la o lungă aruncare de la margine a lui Dumitra în careul gazdelor, fundaşul gazdelor, G. Munteanu, presat de Constantin, trimite balonul în proprie poartă. Mai pragmatici, oaspeţii se pot desprinde, dar Ariciuc nu-l poate învinge pe Beldiman care respinge şutul acestuia.
În minutul 58, o schimbare neinspirată a oficialilor echipei din Guşoeni îl găseşte pe Dogaru în propriul său careu, o minge şutată îi atinge mâna şi lovitura de la 11 metri este transformată sigur de Radu care în minutul 67 este primul jucător eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene, urmându-l, în minutul 75 – Vădineanu, pentru injurii aduse arbitrului. Au urmat 15 minute de foc la poarta gazdelor, dar nici intrarea lui Socol şi nici faza creată de Călinoiu (minutul 85), scăpat singur spre poartă, nu reuşesc să aducă cele trei puncte dorite.

Au evoluat formaţiile:
Voinţa Orleşti (echipament negru-portocaliu): Beldiman – Dobrin, Vădineanu, Radu, Gheorghe, Tudor, Georgescu (Dospina), G. Munteanu, Dicu, Fl. Munteanu, Pătrulescu.
Nycoil Guşoeni (echipament portocaliu-negru): Bîzoi – Dumitra, Ştefan, Călinoiu, Vasile, Pătruşcă, Lotoş (Buhai), Padină, Ariciuc (Dogaru), Răducu, Constantin (Socol).

A arbitrat la centru Alin Voicescu ajutat, cu greşeli, de Daniel Florescu şi C. Nedeloiu. Observator AJF: Marin Zidaru (Drăgăşani). 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button