Liga III

Vali Popa si Barbut s-au accidentat

Ghinion curat chiar înaintea primei etape a returului:

 

Vali Popa şi Bărbuţ s-au accidentat

* Liderul întâlneşte formaţia care i-a administrat singura înfrângere

    Vineri, 24 martie, se reia şi campionatul Diviziei C. Gruparea vâlceană aflată pe prima poziţie în clasamentul seriei a VI-a, FC Oltchim, are programat un prim test dificil al returului chiar în faţa propriilor suporteri. Costel Gaiţă şi elevii săi întâlnesc unica formaţie din turul campionatului ce a reuşit performanţa de a le lua vâlcenilor toate cele trei puncte puse în joc, CSM Sebeş, grupare situată în acest moment, în ierarhia seriei a VI-a, pe locul 3.

„Suntem convinşi că vom face un meci bun şi vom demonstra că înfrângerea cu 1-0 de la Sebeş a fost doar o întâmplare. De altfel, deşi a fot singura echipă cu care am pierdut, CSM-ul din Sebeş nu mi s-a părut cea mai bună grupare cu care «am dat piept». Cei de la Sparta Mediaş le sunt superiori” era de părere tehnicianul formaţiei FC Oltchim Rm. Vâlcea, Constantin Gaiţă, înaintea disputării partidei. Iată şi echipa probabilă pe care ar putea-o alinia acesta la primul meci de „acasă” din retur: Vlădoi (Monea) – Glăvan, Stoica, Băiţa, Bărbuţ (Marinescu) – Creangă, Roşoagă, Olaru, Mitrache – Melcea şi Cosmin Popa.

În toată perioada de pregătire dinaintea reluării campionatului, antrenorul Costel Gaiţă a căutat pe cât posibil să-i menajeze pe jucătorii săi pentru a nu apărea vreo accidentare nedorită. Şi, până săptămâna trecută, totul a fost bine. Însă, cu doar câteva zile înaintea primei etape, în timpul antrenamentelor, din lotul de 25 de jucători ai FC Oltchim pe care-i pregăteşte Costel Gaiţă, doi „au picat la datorie”. Vali Popa şi Bărbuţ, titulari de drept la Oltchim, s-au accidentat. Doi jucători importanţi cărora antrenorul va trebui să le găsească înlocuitori care să poată face faţă în teren. „Dacă se adevereşte că au ceea ce cred eu, campionatul e terminat pentru ei. Vali Popa presupun că are probleme la ligamentele de la gleznă, iar Bărbuţ este suspect de menisc. Sper să mă înşel şi să poată reveni cât mai curând pe teren. Deocamdată aşteptăm verdictul medicilor”, ne-a spus Costel Gaiţă.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button