Liga V

Voinţa Orleşti, lideră după trei etape

• gruparea primarului Constantin Cârstina e „pe cai mari”

Gruparea reprezentată de Nicu Diaconeasa, Voinţa Orleşti, a reuşit să obţină cea de-a treia victorie consecutivă din acest campionat, fapt ce a menţinut-o în continuare pe prima poziţie cu un număr maxim de puncte. Astfel, orleştenii au învins la limită gruparea din Amărăşti, Avântul, cu 2-1, prin golurile marcate de Alin Dumitrescu, fiul antrenorului Daniel Dumitrescu. Viorel Ionescu, antrenorul celor de la Avântul Amărăşti a declarat că: „Golul victoriei a fost marcat în ultimele minute de joc pe fondul unei erori de marcaj a unui jucător de-al nostru. Săptămâna trecută am câştigat la „masa verde” cele trei puncte pierdute în partida precedentă, când cei de la Dinamo Şuşani au jucat fără trei juniori.

Dacă am fi reuşit măcar un rezultat de egalitate în această partidă disputată acasă contra celor de la Orleşti, am fi fost pe podium, dar n-a fost să fie aşa. Oricum, sunt mulţumit de jocul băieţilor mei şi sunt convins că pe viitor vor fi ceva mai atenţi, pentru că pot să fie lideri”.

Pistă sintetică la Orleşti

Cu ocazia începerii noului an şcolar, pe 15 septembrie, autorităţile din Orleşti vor inaugura pista sintetică de atletism de la Şcoala cu Clasele I-VIII cât noua bază sportivă adusă la ultimele standarde. În acelaşi timp, primarul localităţii, Constantin Cârstina, vizează finalizarea lucrărilor la terenul de sport. „Condiţiile oferite tinerilor care iubesc sportul au fost schimbate categoric. Au demarat deja lucrările la terenul de sport, urmând să fie construite tribune cu 400 de locuri. Totodată, aş dori să aduc în vedere şi implicarea doctorului Gheorghe Folea  care a făcut tot posibilul ca sportivii din comună să beneficieze de măsuri de prim ajutor, prin aducerea unei ambulanţe”, ne-a declarat preşedintele Voinţei Orleşti, Nicu Dinaconeasa.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button