Bârfe

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

• După un lung periplu pe la diferite grupări din ţară, fotbalistul Cosmin Ursu a fost aproape de a reveni în această vară la o grupare din Rm. Vâlcea. Jucătorul trecut cândva şi prin Zăvoi este legitimat în prezent la echipa de primă ligă Pandurii Tj. Jiu, dar joacă pentru Energia Rovinari, „satelitul” trupei lui Marin Condescu, în eşalonul al treilea. Se pare, însă, că Ursu ar fi vrut să revină la Vâlcea, tot în Liga a III-a, sub comanda lui Robert Olaru, la FC Oltchim, însă până la urmă această variantă a picat. „Chimiştii” mai aveau în plan să-l racoleze şi pe Turculeţ, care evoluează la una dintre echipele din Craiova, dar nici această tranzacţie nu s-a putut definitiva. 

• După mai multe negocieri, care s-au purtat între sponsorii a două echipe din fotbalul judeţean, s-a ajuns în sfârşit la un acord, astfel încât, în campionatul viitor, la Rm. Vâlcea să activeze o grupare capabilă să facă saltul în Liga a III-a. La reuşita acestei afaceri şi-a adus contribuţia şi un om de fotbal vâlcean, care-n ultima perioadă a trecut cam rar prin Vâlcea, fiind ocupat mai mult cu rezolvarea unor diferite probleme de afaceri.

• Un fost primar dintr-o comună vâlceană care-a susţinut intens din punct de vedere financiar echipa de fotbal a localităţii, adesea chiar din buzunarul propriu, s-a văzut trădat mişeleşte de unul dintre oamenii în care avea cea mai mare încredere. Rezultatul? A pierdut funcţia de viceprimar, iar echipa de fotbal încă nu se ştie ce destin va avea.

• În decurs de o lună, galonaţii antrenori Gheorghe Tadici şi Mariana Târcă au ajuns din „vedete” de prima scenă doar nişte rezerve de lux în handbalul feminin românesc, cu menţiunea că totuşi zălăuanul a rămas selecţionerul echipei naţionale. Cele mai mari puteri ale sportului cu mingea mică din ţară au decis însă să renunţe în această vară la serviciile lor şi să îngroape oarecum securea războiului. Ce urmează? O amiciţie de lungă durată între Oltchim Rm. Vâlcea şi Urban Braşov (aşa cum se pare că se va numi echipa de la poalele Tâmpei din următorul sezon), atâta timp cât vor dispărea bălăcărelile de prin ziare? Ori poate, în viitor, continuând în acelaşi ritm al surprizelor, o alianţă Tadici-Târcă, transpusă în fapte printr-o „pereche de vis” la echipa naţională?

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button