Liga IVLiga 6

AS Rm. Vâlcea 2016 a promovat în Superligă

În această dimineață, pe terenul sintetic din Zăvoi, a avut loc primul meci de baraj pentru menținere / promovare în Superliga județeană de fotbal. Reprezentanta Ligii a IV-a, AS Rm. Vâlcea 2016 (locul 2 în Seria Est), s-a impus la limită, cu scorul de 4-2 (după 1-0, la pauză), în fața echipei CS Mădulari (locul 3 în play-out-ul diviziei de elită).
Pentru învingători au punctat Costi Vlăsceanu, Toni Buniță (de două ori, primul din penalti) și Vali Bogorodea. De partea cealaltă, pentru echipa primarului Daniel Dimulescu, au înscris Mihai Clenci (din penalti) și Raul Florica.
CS Mădulari a terminat meciul cu doi jucători în minus pe teren, după ce Bogdan Mihăilă și Raul Florica au văzut cartonașul roșu pentru proteste din partea arbitrului Răzvan Mosor. Primul a fost trimis la vestiare la scorul de 2-2, iar al doilea la 3-2, ceea ce înseamnă că eliminările au stricat practic echilibrul partidei.
Formația antrenată de Costel Gaiță a obținut astfel promovarea pe prima scenă fotbalistică a județului. Odată cu acest succes, AS Rm. Vâlcea 2016 a intrat și în istoria fotbalului județean, deoarece, în doar doi ani de la înființare, a făcut saltul, consecutiv, din Liga a V-a, în Liga a IV-a, iar apoi în Superligă. O performanță cu care foarte puține echipe se pot mândri (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button