Liga IV

„Am devenit candidaţi la «premiul Nobel pentru pace»!”

* primarul Vasile Boeangiu a făcut haz de necaz după eşecul drastic suferit în „Treapt”, în faţa echipei Flacăra Horezu (1-11)

Flacăra Horezu s-a distrat cu Olteţul Alunu şi a fost foarte aproape să depăşească recordul în ceea ce priveşte scorul campionatului, pe care l-a stabilit Hidroelectra în duelul cu Victoria Frânceşti (11-0), din urmă cu o etapă. Elevii lui Vicenţiu Marinescu s-a impus acum cu 11-1, fiind la un pas să-i întreacă pe „energeticieni” în ceea ce priveşte eficacitatea. Cei mai prolifici jucători ai echipei din Treapt au fost Ciprian Nistor şi George Popolan, fiecare înscriind câte o „triplă”.
După meciul de la Horezu, primarul Vasile Boeangiu a avut totuşi tăria să facă haz de necaz: „Suntem cea mai cumsecade echipă din Liga a IV-a. Nu mai batem pe nimeni, am devenit candidaţi la «premiul Nobel pentru pace»!”. După şase etape, Olteţul Alunu nu are decât un singur punct în cont, pe care l-a cucerit în urma egalului consemnat pe teren propriu cu Dinamo 2007 Rm. Vâlcea (1-1).

Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

2 Comments

  1. Domnul primar boiangiu este singurul vinovat pentru ce se intampla la alunu acum,l-a gonit pe gabi de la conducerea echipei deoarece acesta a indraznit sa ceara bani pentru jucatorii pe care ii adusese de la craiova.Ii spuneati inainte oltetului din alunu ca este echipa primarului Boiangiu cu toate ca nu avea nici un merit la acea echipa,acea echipa fiind formata de gabi impreuna cu dobroiu.Acea echipa batea aproape tot ce prindea atunci cand era in formula completa.Acea echipa avea un lider , un capitan adevarat in persoana lui Deliu care era respectat de toti,chiar si de bujie pe care il trasese putin de urechi la un meci,dar pe care l-a salvat de primar , care vroia sa-l de afara si i-a gasit locul in echipa.Unde sunt domnule primar Deliu , Chera , Chiurtu , Jalba , Iriza?De ce nu mai vin?Aduceti-l inapoi pe gabi , dati-i banii de care are nevoie si veti vedea ca veti avea din nou echipa. Acest gabi este un sufletist , nu prea stie el fotbal dar la nivelul asta nu conteaza.Aduceti-l acum pana nu e prea tarziu.

  2. Un primar maimutoi care se preface ca face ceva pentru comuna si echipa de fotbal dar in schimb nu il intereseaza decat buzunarul sau. Spune ca a bagat sapte miliarde in terenul artificial ,minciuni poate patru sau cinci in teren si doua sau trei in buzunar.Dar hai sa trecem la ce ne doare pe noi pentru ca primarul o sa spuna ca nu l-a dat el pe gabi afara.Dumneavoastra l-ati dat afara domnule primar deoarece l-ati lasat singur ajunsese sa le plateasca din buzunar banii de benzina baietilor de la craiova.Ati ramas dator domnule primar si cu bani catre jucatori carora le-ati promis prime prime din care nu ati achitat decat una , si sa nu spuneti ca nu ati promis ca va pun pe internet interviul din arena pe care l-ati dat.Sau poate ca atunci erati prea entuziasmat pentru ca echipa batuse liderul in deplasare,oltul ionesti,iar articolul din arena era: Echipa lui Boiangiu a batut liderul. Nu era echipa dumneavoastra era echipa lui Biraut pentru ca el a facut acea echipa.Sezonul trecut nu aveti nici un merit. Daca vreti sa aveti un merit sezonul asta aduceti-l pe Biraut inapoi dati-i banii de care are nevoie si veti avea echipa dinou,daca nu veti avea meritul de a retrograda echipa sau mai rau de a desfintao ceea ce nu va cadea bine in CV-ul dumneavoastra de primar. Ciuguliti si dumneavoastra mai putin bagati mai putin in buzunar si faceti parte si echipei. Sper ca veti face ceea ce trebuie si va ramane alunu in D.

Lasă un răspuns

Back to top button