Liga IV

Viitorul Păuşeşti Măglaşi speră la o clasare mai bună decât anul trecut

Deşi a retrogradat la finele sezonului trecut din Liga a IV-a încă de la finele sezonului regulat şi nu a mai jucat deloc în play-out, Viitorul Păuşeşti Măglaşi a fost reprimită la acest nivel în vară, după ce a beneficiat de un wild-card din partea AJF-ului. În debutul actualului sezon, echipa din localitatea administrată de primarul Alexandru Dediu a avut evoluţii diametral opuse în Seria Nord. Viitorul Păuşeşti Măglaşi a început campionatul cu o înfrângere categorică în deplasare, la FC Păuşeşti Otăsău (cu scorul de 1-8), după care a urmat un succes de senzaţie în faţa echipei Foresta Mălaia (3-2), trupa din nordul judeţului fiind una dintre protagonistele Ligii a IV-a în sezonul precedent. Week-end-ul trecut, fotbaliştii din Păuşeşti Măglaşi au capotat însă surprinzător, pe teren propriu, în faţa grupării ACS Vâlcea Sport (3-5), ultima clasată în ediţia anterioară a Ligii a V-a, care a beneficiat la rândul său de un wild-card de la AJF, pentru a juca în eşalonul de mijloc al fotbalului judeţean.
Chiar dacă fotbaliştii de la Viitorul Păuşeşti Măglaşi „nu prea au rupt gura târgului” în startul actualului sezon, primarul Alexandru Dediu are încredere că echipa antrenată de Ilie Sporea va ocupa un loc mult mai bun la final, faţă de anul trecut. „Consider că lotul de anul acesta e mai bun decât cel din sezonul trecut, mai ales că ne-am întărit cu încă 3-4 jucători în vară. Am obţinut deja un rezultat notabil, 3-2, cu Foresta Mălaia, şi sunt sigur că vor mai urma şi alte victorii frumoase. Obiectivul e acela de a ne clasa pe o poziţie net superioară celei din ediţia precedentă, când am ieşit din Liga a IV-a de la finele sezonului regulat. Anul acesta, măcar vom avea asigurată prezenţa în play-off”, a precizat Dediu.
Week-end-ul acesta, Viitorul Păuşeşti Măglaşi va avea o misiune aproape imposibilă la Băile Govora, în fieful celor de la Athletico, o echipă care se anunţă deja ca o pretendentă în lupta pentru promovare. Meciul va avea loc duminică, 16 septembrie, de la ora 11.00. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button