PoliticaAdministratieDiverse

Sorin Bîzîc: din cauza Guvernului PD-L, un cetăţean din Şuşani a încearcat să se sinucidă

Sorin Bîzîc, secretarul executiv al PNL Vâlcea, ne-a semnalat, weekendul trecut, o situaţie fără precedent, petrecută la Şuşani.
În cadrul vizitelor sale în teritoriu, liberalul a aflat că, la Şuşani, sâmbătă, un cetăţean în vârstă de 50 de ani, aflat într-o situaţie disperată, s-a urcat pe sediul primăriei, ameninţând că se va arunca în cazul în care Guvernul PD-L nu-i va da indemnizaţia pentru fiul său, care suferă de un handicap sever.

„Duminică, am fost la Şuşani, unde am aflat de la cetăţeni că un localnic, Marin Dumitru, s-a urcat pe sediul primăriei, cu intenţia de a se arunca, pentru că, din luna martie, nu a mai primit indemnizaţia pentru fiul său. Şi, din păcate, nu e singurul caz de acest gen. La Şuşani, sunt alte 62 de familii care depind de aceste indemnizaţii, pe care Guvernul are obligaţia să le dea. De regulă, oalele se sparg în capul primarilor, cum bine ştim. Mai ales dacă e vorba de un primar PD-L, care are aceeaşi culoare politică pe care o are şi Guvernul Boc. De altfel, cetăţeanul nu a coborât de pe primărie decât după lungi insistenţe şi după ce i s-a promis că, împreună cu primarul Gheorghe Staiu, va ajunge în faţa prefectului, care să-i garanteze cumva că-şi va primi banii cuveniţi de la Guvern”, a spus Sorin Bîzîc, criticând încă o dată incapacitatea actualei Puteri de a-şi onora obligaţiile. „Guvernul actual are multe lucruri pe conştiinţă, dacă mai are conştiinţă. Mă tem însă ca nu cumva, la un moment dat, cineva să-şi piardă viaţa din cauza nepăsării celor care conduc ţara, în momentul de faţă”, a adăugat reprezentantul PNL.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button