Acasă Fotbal Să vină Liga I la Horezu! Flacăra, în șaisprezecimile Cupei României

Să vină Liga I la Horezu! Flacăra, în șaisprezecimile Cupei României

1079
0

Performanță extraordinară pentru Flacăra Horezu! După 40 de ani, echipa din orașul ceramicii a ajuns din nou în șaisprezecimile Cupei României. Adi Popa și colegii săi au eliminat o nouă grupare de Liga a II-a, de această dată chiar una de mare tradiție, cu pretenții la promovare, pe FC Argeș. Scorul a fost deschis in Treapt de golgheterul horezenilor din acest sezon, Mansour. În minutul 27, acesta a fost servit perfect de Covalschi, care a executat impecabil o lovitură liberă, un corner mai scurt, punându-i, practic, balonul pe cap senegalezului. 1-0 a fost și la pauză.

În partea secundă, oaspeții au încercat să anuleze avantajul Flacărei, iar în minutul 82 au reușit egalarea. Simeanu a pierdut mingea în apropierea centrului terenului, colegii săi au fost prinși descoperiți, iar pe contraatac argeșenii au marcat pentru 1-1. Blejdea a relansat lupta pentru calificare.

Lovitura de grație a dat-o Cristi Munteanu, în minutul 90, după o fază similară celei de la primul gol, numai ca de această dată la „butoane” s-a aflat Precup, care a centrat perfect tot din lovitură liberă. Partida s-a încheiat la scorul de 2-1 în favoarea horezenilor, care s-au calificat în șaisprezecimile Cupei României, fază în care vor intra și echipele de Liga I. Flacăra iși va afla următorul adversar joi, în jurul prânzului.