Acasă Diverse Programări alandala în Cupa României

Programări alandala în Cupa României

102
2

* Hidroelectra a fost scutită un tur, în locul ei fiind programată Nova Turist Rm. Vâlcea, care a reapărut din nou în competiţie!

AJF Vâlcea a dat încă o dată o dovadă clară că programul unei competiţii se face alandala, profesionalismul fiind un cuvânt interzis pentru gaşca lui Pintilie. Exemplul cel mai concludent: prezenţa echipei Hidroelectra în 16-imile fazei judeţene a Cupei României.
Astfel, după ce „energeticienii” au fost programaţi iniţial în turul I, aşa cum era normal pentru o echipă reactivată, trupa din Nordul Râmnicului a trecut fără să joace de turul II, fiind omisă pur şi simplu la tragerea la sorţi. În locul acesteia, a apărut pe neaşteptate în competiţie un adversar imaginar, Nova Turist Rm. Vâlcea, echipă despre care se ştia că fuzionase deja cu AS Mihăeşti devenind AS Nova Turist Mihăeşti. În plus, în favoarea programării fostei echipe a lui Tavi Păunescu în această fază nu mai exista nici un criteriu posibil, din punct de vedere sportiv, atâta timp cât celelalte retrogradate din Liga a IV-a evoluaseră deja în primul tur, iar Nova Turist terminase sezonul precedent în spatele formaţiilor Conexin Runcu (locul 15) şi Progresul Măldăreşti (locul 16).
Nimeni nu a observat absenţa celor de la Hidroelectra, care au reapărut surprinzător, fără să joace, în turul al III-lea (şaisprezecimi), acolo unde a fost programată – aşa cum era normal după fuziunea cu AS Mihăeşti – şi… Nova Turist!

2 COMENTARII

  1. E vorba de turul 2, atunci cand Hidroelectra nu a fost programată. In primul tur, a jucat intr-adevar la Popesti, dar apoi nu a mai fost programată, urmând, ulterior, să joace cu o echipa de Liga a 4-a. Aici e buba, ca nu poti sari peste un tur si, totusi, sa joci mai departe. E contrar regulamentului.