Acasă Volei Achim şi-a prezentat demisia

Achim şi-a prezentat demisia

83
0

• pentru înlocuirea sa sunt vizaţi Petricevic, Perisic, Moise, Cernat şi chiar Jojic

După eşecul suferit în prima etapă din retur (acel 71-77 din Sala Traian cu Cuadripol Braşov), Cristian Achim şi-a prezentat verbal demisia din funcţia de antrenor. Până la aducerea unui nou tehnician, oficialii clubului BC Rm. Vâlcea au convenit ca Achim să se ocupe în continuare de pregătirea echipei. Tânărul antrenor vâlcean şi-ar fi putut salva „pielea” dacă ar fi reuşit să învingă Dinamo în Capitală. Printre cei vizaţi pentru a prelua funcţia de principal se numără sârbii Dragan Petricevic (în prezent la Elba Timişoara, curtat şi-n vara trecută) şi Miodrag Perisic (fost la „U” Mobitelco Cluj-Napoca, aflat în tratative şi cu CSM Oradea).

Altfel, nu este exclusă nici numirea pe banca tehnică a consacratului Doru Moise, ultima oară antrenor al echipei feminine CET Govora, de la cârma căreia s-a retras la finele sezonului 2005-2006. Ultimul nume apărut pe listă este cel al lui Costel Cernat, fost mare jucător de baschet, demis recent de la CS Otopeni.
Mai trebuie precizat că după plecarea lui Seleskovic, oficialii au încercat să-l aducă la Vâlcea pe Mladen Jojic, care tocmai îşi încheiase conturile cu campioana Asesoft Ploieşti, însă acesta a refuzat şi din câte se pare a preluat o funcţie în cadrul grupării prahovene.
BC Rm. Vâlcea va disputa miercuri, 6 februarie, la Timişoara, meciul retur din sferturile Cupei României. Învinşi fără drept de apel în manşa tur din Sala Traian (75-64), elevii lui Cristian Achim nu mai emit nici o pretenţie pentru calificarea în Final Four.

Baschet masculin / Cupa României
* Sferturi de finală:
Elba Timişoara – BC  Rm. Vâlcea  __-__ (în tur: 75-64)
Atlassib Sibiu – Gaz Metan Mediaş  __-__ (în tur: 89-80)
BCM US Piteşti – Rapid Bucureşti __-__ (în tur: 73-63)
Asesoft Ploieşti – Dinamo Bucureşti __-__ (în tur: 92-82)
* meciurile retur au loc miercuri, 6 februarie