Acasă Volei Fetele de la CET Govora pleaca pe litoral

Fetele de la CET Govora pleaca pe litoral

123
0

Fetele de la CET Govora pleacă pe litoral

 

Sub atenta supraveghere a antrenorului Doru Moise, jucătoarele de la CET Govora şi-au continuat antrenamentele în Sala „Traian”. Vâlcencele, din rândul cărora nu vor lipsi Laura Bocoş şi Ana Maria Chirilă, noile achiziţii din această vară, vor pleca în a doua decadă a lunii august în cantonament pe litoral. Mai mult ca sigur, aşa cum ne-a informat preşedintele Dorin Vlad, de data aceasta va fi preferată staţiunea Neptun-Olimp, acolo unde govorencele se vor afla în perioada 20-30 august.

Lotul de jucătoare pe care CET Govora îl va deplasa pe litoral cuprinde 13 nume, după cum urmează: Cristina Duma, Ana Maria Mezaroş, Laura Bocoş, Ana Maria Chirilă, Bianca Barbu, Janina Simionca, Adina Pop, Irina Borş, Andra Haas, Flavia Marchiş, Magda Niţu, Georgeta Ştefan şi Alina Funieru.

 

Loredana Cătănoiu, la studii în America

 

Una dintre cele mai talentate tinere jucătoare din lotul echipei CET Govora, Loredana Cătănoiu, şi-a încheiat conturile cu formaţia vâlceană. Nu pentru a juca la o altă grupare din Divizia A, ci pentru a pleca la studii în SUA. Cătănoiu a obţinut o bursă de studii la o importantă universitate din America şi va porni astfel pe urmele altor două ex-vâlcence plecate în ţara tuturor posibilităţilor din aceleaşi motive, Carla Gheorghe şi Adina Georgescu. „Cătănoiu a obţinut singură această bursă, clubul nu a avut nici o implicare. Ne bucurăm că s-a întâmplat astfel, e viitorul ei în joc. Plecarea în SUA a Loredanei nu ne afectează deoarece noi am achiziţionat în această vară un pivot de valoare, pe Ana Maria Chirilă”, ne-a declarat preşedintele grupării vâlcene, Dorin Vlad.