Acasă Volei Laszlo Bukuresti arbitrează BC Rm. Vâlcea de trei ori consecutiv în ultimele...

Laszlo Bukuresti arbitrează BC Rm. Vâlcea de trei ori consecutiv în ultimele etape

98
0

Incredibil, dar adevărat!
FR Baschet a dat publicităţii recent lista arbitrilor care vor oficia la meciurile din ultimele trei runde ale sezonului regulat în Divizia A masculină. Un fapt mai rar întâlnit, echipa BC Rm. Vâlcea va fi arbitrată de trei ori consecutiv de acelaşi cavaler al fluierului: Laszlo Bukuresti (Sovata). O fi bine, o fi rău? Este greu să ne dăm seama acum, însă dată fiind situaţia din clasament a echipei vâlcene în momentul actual nu credem că Bukuresti poate schimba de unul singur ierarhiile.

Iată în continuare lista completă a meciurilor pe care le mai au de jucat baschetbaliştii noştri în retur şi arbitrii delegaţii:
* BC Rm. Vâlcea – Mobitelco Cluj-Napoca (se joacă sâmbătă, 17 martie)
Arbitri: Radu Bucerzan (Timişoara), Laszlo Bukuresti (Sovata) şi Ionuţ Harhaş (Iaşi).
* BC Rm. Vâlcea – CSM Oradea (se joacă sâmbătă, 24 martie)
Arbitri: Laszlo Bukuresti (Sovata), Gabriel Dima (Bucureşti) şi Răzvan Puf (Arad).
* BC Rm. Vâlcea – Gaz Metan Mediaş (se joacă marţi, 27 martie)
Arbitri: Marius Udrică (Craiova), Laszlo Bukuresti (Sovata) şi Viorel Constantinescu (Cluj-Napoca).

Ciprian Stoica nu ne-a mai ieşit în cale
După scandalul din meciul cu Elba Timişoara, când oficialii clubului vâlcean au vrut să retragă echipa de pe teren în semn de protest faţă de maniera penibilă de arbitraj a sibianului Ciprian Stoica, acesta nu a mai fost delegat la meciurile formaţiei pregătite de Cristian Achim şi Gogu Manolescu. Nu ştim precis dacă este doar o întâmplare sau într-adevăr federaţia a evitat să-l mai trimită la Vâlcea, însă cert e că de atunci nici arbitrajele nu au mai fost atât de penibile. Totuşi, nu trebuie să ne bucurăm prea devreme: urmează play-out-ul şi cine ştie ce ni se pregăteşte?!
Nicolae CIUCESCU