Acasă Liga IV CS Mădulari s-a reunit și a stabilit ”planul de bătaie” pentru retur

CS Mădulari s-a reunit și a stabilit ”planul de bătaie” pentru retur

591
0

Într-un cadrul festiv, CS Mădulari s-a reunit la finele săptămânii trecute. Primarul Daniel Dimulescu a participat la prima întâlnire cu jucătorii echipei de fotbal din noul an și le-a dat asigurări acestora că vor beneficia în continuarea de sprijinul său. Având în vedere rezultatele din tur, pentru partea a doua a sezonului nu există presiune prea mare.

Continuăm în aproape aceeași formulă. Vor pleca maxim doi jucători și vor veni alți doi. Am stabilit cu băieții ce avem de făcut în retur. Obiectivul rămâne acum o clasare în primele 5. Vom lua fiecare meci în parte și vom încerca să obținem mai mult decât în tur”, a precizat primarul.

E clar că nu ne mulțumesc rezultatele din tur. Cu mai multă atenție, puteam fi mai sus. Acum, în retur, va fi greu să mai urcăm în clasament. Suntem la 12 puncte în spatele celor de la Chimia, dar nu mai avem nimic de pierdut. Jucăm! Presiunea trebuie să fie pe adversare când au meci cu noi. Nu cred că suntem o echipă de neglijat. Începem antrenamentele în câteva zile. Probabil nu vom avea timp pentru prea multe meciuri amicale. Am vorbit cu Vlădești, cei din Liga a V-a, să disputăm un joc pe 23 februarie și mai e o variantă cu Băbeni. Rămâne să stabilim când ne-am putea întâlni și cu ei. Apoi, înțeleg că sunt două etape de Cupa României, care fac puntea către prima etapă din retur. În campionat, consider că putem obține mai multe puncte decât în prima parte a sezonului, chiar dacă acest lucru poate nu ne va ajuta să ne apropiem de podium”, a spus și Octavian Marinescu, antrenorul-jucător de la Mădulari.

De la echipă a plecat Gabi Lăzărescu. Era dat ca și transferat la Orlești, dar se pare că va ajunge la Băbeni. Au fost discuții și cu privire la o eventuală plecare a lui Mihăilă, însă, cel mai probabil, Bobi va continua alături de formația care i-a fost ca o familie în ultimii ani.