Liga V

Trecut şi prezent pentru antrenorul Viorel Ionescu

Avântul Amărăşti – Inter Suteşti 2-1 (1-1)
• antrenorul echipei din Amărăşti şi-a învins foştii elevi de la Suteşti

Apropierea vacanţei în fotbalul judeţean a început să se simtă din plin la Liga a V-a, acolo unde rivalităţile şi orgoliile au lăsat loc spectacolului fotbalistic de cea mai bună calitate. Aşa s-a întâmplat şi la meciul disputat sâmbăta trecută la Amărăşti, acolo unde s-au înfruntat echipele Avântul din localitate şi Inter Suteşti. Partida s-a derulat într-o atmosferă frumoasă, ambele formaţii arătând poftă de joc şi un ritm pe care cu greu îl găseşti până şi la Liga a IV-a. Din păcate, deşi ocaziile nu au lipsit puţine s-au şi concretizat, în această partidă înscriindu-se doar trei goluri.

Cei de la Inter Suteşti au deschis scorul rapid, chiar în minutul 1. Replica gazdelor a apărut imediat, iar în minutul 3, s-a restabilit egalitatea, pentru Avântul Amărăşti înscriind Cristian Proteasa. A fost 1-1 la pauză, pentru că nici una dintre echipe nu a mai găsit drumul spre gol în primele 45 de minute de joc. Nici în repriza secundă lucrurile nu au stat altfel şi se părea că meciul se va termina cu scorul de 1-1. Însă, în primul minut de prelungiri, Sorin Poşircă avea să înscrie şi să aducă echipei din Amărăşti o victorie în extremis. „S-a jucat frumos, într-o notă de fair-play desăvârşită, cu o brigadă de arbitri care-au oficiat excelent, în frunte cu centralul Popescu, şi cu un observator de asemenea de nota 10, l-am numit aici pe Dan Dumitrescu”, ne-a spus antrenorul din Amărăşti, Viorel Ionescu, la finele partidei câştigate în faţa grupării din Suteşti.
Altfel, fair-play-ul s-a simţit nu doar în teren, ci şi pe margine, unde atmosfera a fost de asemenea excelentă. Chiar una de familie, cum se spune. Pentru antrenorul Viorel Ionescu meciul de sâmbăta trecută a avut un caracter aparte dacă ţinem cont de faptul că a antrenat cândva echipa din Suteşti şi-a fost o plăcere acum să-şi întâlnească foştii elevi, cărora nu le-a făcut însă nici o concesie. „Pentru noi victoria este una de aur, care ne redă speranţele pentru a îndeplini obiectivul pe care-l avem. Am trecut deocamdată pe locul 6, dar ne gândim să urcăm mai sus de atât, dacă s-ar putea chiar pe 4. Încercăm să ajungem acolo, dar nu ştiu dacă până la urmă vom putea să realizăm acest lucru, pentru că mai sunt puţine etape până la final. Mai avem de disputat trei meciuri în ultimele patru runde, într-una dintre acestea trebuind să stăm. Mai jucăm acasă cu Victoria Ştefăneşti, iar în deplasare cu Viitorul Olanu şi Rapid Voiceşti”, a completat Viorel Ionescu.
Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button