Liga V

A învins tinereţea

AS Căzăneşti – Oltul Dăeşti 4-1 (1-0)

Deşi se află pe o poziţie inferioară faţă de Oltul Dăeşti în ierarhia la zi a Seriei I din Liga a V-a, echipa AS Căzăneşti a izbutit să depăşească trupa lui Dan Zguroiu în partida disputată săptămâna trecută pe terenul de fotbal de la Lespezi (Goranu), acolo unde ambele echipe îşi desfăşoară de fapt meciurile de acasă. Fotbaliştii din Căzăneşti au condus cu 1-0 la pauză, însă Oltul Dăeşti a egalat în startul reprizei secunde. Pe final, tot cei din Căzăneşti au fost mai proaspeţi, au mai marcat alte trei goluri şi s-au impus până la urmă cu 4-1.

„Abia am strâns 11 jucători ca să intrăm pe teren, aşa că nu puteam emite prea multe pretenţii. Iar dacă mai punem la socoteală şi mediile de vârstă ale celor două echipe cred că scorul final nu mai miră pe nimeni. La AS Căzăneşti evoluau în majoritate numai jucători tineri, pe când la noi doar veterani. Am avut nu mai puţin decât şase jucători trecuţi de 40 de ani, deci e clar că mare lucru nu puteam face. Am rezistat o repriză şi puţin din a doua, dar atât”, ne-a spus Dan Zguroiu, antrenorul-jucător al celor din Dăeşti, după meciul pierdut în faţa echipei AS Căzăneşti.
În urma acestui rezultat, în ierarhia la zi a Seriei I, după desfăşurarea a 30 de etape din actualul sezon, Oltul Dăeşti ocupă în continuare locul 6, cu 48 de puncte, iar AS Căzăneşti se menţine pe locul 13, cu 33 de puncte în cont.
Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button