Liga V

Victorie cu emoţii în faţa horezenilor

Flacăra 2005 Horezu – Victoria Frânceşti 2-4

Declaraţiile delegatului de la Victoria Frânceşti, Cristi Manu, de dinaintea partidei, că vor întâlni în Flacăra 2005 Horezu nişte adversari pe măsură s-au dovedit a fi până la urmă cât se poate de reale. Jucătorii de la Victoria Frânceşti au intrat pe teren cu emoţii mari, motiv pentru care s-au şi văzut conduşi cu 2-0, dar reuşita lui Dobre şi hatt-trick-ul prolificului atacant Ilinca au salvat lidera de la o înfrângere. Oaspeţii au reclamat arbitrului de centru că le-a fost anulat un gol perfect valabil, pe motiv de ofsaid. Din ambele tabere a existat câte o eliminare, pentru cumul de cartonaşe galbene, însă, oricum, partida a fost lipsită de incidente, dar nu şi de spectacol fotbalistic.

„Ne aşteptam la un meci cât se poate de încrâncenat. După cum am mai declarat, eram conştient că gazdele vor lupta pentru a ne pune probleme. De altfel, Flacăra a început în forţă şi ne-a condus cu 2-0, pe fondul unui debut al nostru ceva mai relaxat. La finele primei reprize scorul indica 2-1 pentru gazde, singura reuşită a noastră aparţinând lui Dobre. După pauză am jucat mai responsabil, iar băieţii mei au intrat pe teren determinaţi să câştige, pentru că în urma unui eventual eşec ar fi trebuit să cedăm primul loc. Am întâlnit nişte adversari foarte buni, dar dorinţa noastră de joc din partea secundă a meciului şi-a spus cuvântul. Ilinca a marcat de trei ori până la finele partidei şi a confirmat încă o dată că aducerea sa la echipă a fost una inspirată. A avut un aport deosebit de important în această a doua parte a campionatului”, ne-a declarat Cristi Manu.
De altfel, delegatul din Frânceşti a mai spus că vor urma meciuri foarte dificile care trebuie să fie tratate cu maximum de precauţie. „Suntem fericiţi că am trecut peste acest hop, însă mai sunt şase etape până la terminarea campionatului. Vom întâlni în continuare adversari foarte puternici. Trebuie să fim realişti şi să nu ne gândim prematur la faptul că suntem campioni”, a mai spus Cristi Manu.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button