Liga Nationala

Stiri Handbal

 Ştiri Handbal

 

 HC Oltchim o vrea pe Teresa Tamaş

Pentru că poarta n-a mai reprezentat deloc un lucru pe care să se poată pune bază în ultimele două sezoane, conducerea clubului vâlcean are în plan aducerea unui goal-keeper de valoare. În acest sens, se pare că se vor purta negocieri atât cu Luminiţa Huţupan-Dinu, cât şi cu zălăuanca Teresa Tamaş. De altfel, antrenorul Silcotub-ului, Ghiţă Tadici, a recunoscut în mass-media centrală interesul Oltchim-ului pentru Teresa Tamaş, componentă a lotului reprezentativ.

  Tratative cu sud-coreence

Vehiculate de mai multă vreme, tratativele cu jucătoare străine au fost dezvăluite pe faţă de preşedintele CS Oltchim, Ioan Gavrilescu, în conferinţa de presă de săptămâna trecută. „În acest moment, suntem în tratative cu două jucătoare din Coreea de Sud. Le-am contactat deja pe e-mail şi ne-au cerut mai multe date despre echipa noastră. E normal să se întâmple aşa ceva, pentru că ele vin de la 10.000 de kilometri distanţă. Este vorba de o extremă dreapta –Sun-Hee Woo (n.r.), cea mai bună extremă dreapta din lume în 2005 – şi încă una, al cărei nume nu-l ştim. Prima şi-a dat în principiu acordul de a veni la Vâlcea, rămâne să ne decidem în zilele următoare care va fi cea de-a doua, având două recomandări diferite în acest sens. Am ales să aducem două jucătoare pentru a înlesni comunicarea”, a explicat Gavrilescu.

  Conferinţe de presă obligatorii

Pentru că legătură cu presă se făcea foarte rar şi de cele mai multe ori pe căi ascunse, care lăsau loc interpretărilor, oficialii clubului Oltchim sunt decişi ca acest lucru să nu se mai întâmple şi din 2006. „În intenţia clubului este de acum încolo organizarea după fiecare meci pe care-l jucăm acasă în competiţiile interne sau în cupele europene a unor conferinţe de presă. Vom avea de acum încolo o relaţie directă cu presa, în cadrul acestor întâlniri, indiferent despre ce fel de meci ar fi vorba. Andrei Luca este responsabil de organizarea acestor conferinţe de presă”, a spus Ioan Gavrilescu.

  Un psiholog la echipă

Pentru a evita prestaţiile fluctuante, Ioan Gavrilescu a ajuns la concluzia că fetele au nevoie de un psiholog. „Se vede o revigorare în jocul echipei, dar am văzut totuşi că în dese rânduri fetele au probleme în special din punct de vedere psihic. E nevoie de-un psiholog la echipă! Mai trebuie lucrat psihic cu jucătoarele”, a precizat preşedintele vâlcean. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button