Acasă Politica Senatorul Jurcan, vedetă-victimă pentru PRO TV

Senatorul Jurcan, vedetă-victimă pentru PRO TV

103
0

• parlamentarul a fost prins vorbind la telefonul mobil în timpul şedinţei, deşi regulamentul Senatului interzice acest lucru

Senatorul democrat Dorel Jurcan, totodată preşedinte al PD Vâlcea, a căzut din nou victimă a unei înscenări televizate puse la cale de PRO TV. Regulamentul Senatului interzice cu desăvârşire vorbitul la telefonul mobil în timpul şedinţelor, pentru a nu mai fi tulburate lucrările acestei instituţii.  Ei bine, un reporter de la PRO TV l-a sunat zilele trecute pe Dorel Jurcan în timp ce acesta se afla în timpul unei şedinţe a Senatului. Democratul a răspuns şi l-a rugat pe reporter să revină cu un alt telefon, întrucât legătura era slabă.

La câteva minute, reporterul cu pricina s-a prezentat în faţa lui Dorel Jurcan şi l-a întrebat de ce vorbeşte la mobil, nerespectând regulamentul. „Acest regulament este foarte greu de respectat iar eu îl încalc foarte des. Când m-a sunat acel domn reporter aşteptam un telefon important pentru că peste o săptămână plec la Bruxelles să reprezint România. Regulamentul nu se respectă, nu numai de către mine, ci de către toţi”, a explicat senatorul vâlcean în cadrul unei conferinţe de presă. În urmă cu ceva timp, un alt reporter s-a plimbat pe holurile Senatului cu fotografia lui Jurcan şi i-a întrebat pe colegii acestuia dacă-l cunosc. Întâmplarea a făcut ca un coleg din PD să nu ştie că Jurcan îi este coleg. Senatorul vâlcean are şi pentru acest lucru o explicaţie: „Nu ne cunoaştem toţi între noi în PD, pentru că numai de la acest partid suntem vreo 70 de parlamentari”.  O.H.