Acasă Alte sporturi Mai sunt câteva zile pâna la Gala Local Kombat – Revansa

Mai sunt câteva zile pâna la Gala Local Kombat – Revansa

98
0

Mai sunt câteva zile până la Gala Local Kombat – Revanşa

S-au pus în vânzare biletele de intrare

De luni, 6 noiembrie, aşa cum a promis promotorul Eduard Irimia, s-au pus în vânzare biletele pentru Gala Local Kombat – Revanşa. Acestea se pot procura ca de obicei, în primă instanţă, de la Sala „Traian”, dar punctele de vânzare urmează a fi extinse şi-n oraş. Preţul unui tichet de intrare la evenimentul care va consemna reeditarea duelului dintre Ciprian Sora şi Cătălin Zmărăndescu sunt aceleaşi ca la ultima organizată în Râmnic: 30 de lei în sală şi 100 de lei în zona VIP.

Revanşa Sora – Zmărăndescu captează atenţia

De departe, cea mai interesantă dispută a galei ce va fi găzduită de Râmnic la finele săptămânii este acea dintre Sora şi Zmărăndescu. Bătut măr în primăvară de adversarul său, bodyguardul lui Gigi Becali a promis atunci că-şi va lua revanşa. Proximul prilej: lupta de acum. Însă specialiştii îi acordă totuşi şanse minime de reuşită lui Zmărăndescu, în cel mai bun pentru el disputa putându-se termina la egalitate. 

Luptătorul Dragomir poate rata evenimentul

Anunţat de promotorul Eduard Irimia drept unul dintre luptătorii de bază ai Galei Local Kombat „Revanşa”, care se va desfăşura sâmbătă, 11 noiembrie, în Sala „Traian”, Vasile Dragomir, ar putea rata evenimentul de la Rm. Vâlcea. Motivul acestei absenţe este unul cât se poate de simplu: managerul Bogdan Stoicescu i-a interzis luptătorului Dragomir să se bată în această gală profesionistă, motivând faptul că nu este suficient de pregătit din punct de vedere fizic pentru a oferi o replică pe măsură adversarului pe care ar urma să-l întâlnească. Rămâne de văzut dacă se va ajunge până la urmă la o înţelegere între organizatori şi impresarul luptătorului.

Iftimoaie vine la Vâlcea ca antrenor

Luptătorul de K1, Ionuţ Iftimoaie, un obişnuit al galelor Local Kombat organizate de Eduard Irimia va fi prezent la rândul său la Vâlcea. Nu pentru a intra în ring, ci pentru a sta în colţ, ca antrenor al lui Nicu Dascălu, unul dintre cei mai talentaţi sportivi. O postură interesantă, cu care Iftimoaie încearcă iată să se obişnuiască. 

Nicolae CIUCESCU