Acasă Liga IV ŞTIRI – Liga a IV-a

ŞTIRI – Liga a IV-a

95
0

FC Govora trece la „nocturnă”

Începând de săptămâna viitoare, meciurile de pe teren propriu ale echipei FC Govora se vor disputa după-amiaza, solicitarea fiind făcută de către conducerea clubului din staţiune la cererea jucătorilor care sunt fie angajaţi şi lucrează sâmbăta, fie sunt studenţi şi au cursuri în dimineaţa primei zile de week-end.

Alma Lex vrea să amâne două etape

De la secretarul general al AJF Vâlcea am aflat că echipa Alma Lex Drăgăşani ar putea să solicite amânarea disputării etapelor din 7 şi 14 aprilie. Florin Mănoiu ne-a spus: „Maiorul Marian Matei s-a interesat de această posibilitate de amânare a etapelor ca urmare a unor motive bine întemeiate. Jucătorii grupării din Drăgăşani, care sunt şi elevi ai Şcolii de Jandarmi, ar putea fi solicitaţi să participe la unele acţiuni specifice pregătirii lor militare, aşa că ar fi indisponibili. Solicitarea de amânare a fost doar verbală, aşa că până când nu primim nimic oficial, scris, nu putem ştii ce vor decide cei de la Alma Lex să facă!”

AS Şirineasa se specializează pe …contestaţii!

La pauza meciului din runda precedentă a Ligii a IV-a, dintre AS Şirineasa şi AFC Genesis Lotru Brezoi, preşedintele grupării gazdă, primarul Dan Săraru, a contestat un jucător al oaspeţilor de care era foarte sigur că l-a văzut şi în meciul de Cupă de la Malaia în teren pentru Energia. Rezultatul final, 8-1 pentru AS Şirineasa, fiind unul favorabil, a făcut ca primarul Săraru să nu-şi mai susţină contestaţia. Nu ştim însă cum va proceda acum, după meciul de la Drăgăşani, unde a pierdut cu 2-1 şi, din nou, primarul Dan Săraru – nemulţumit că, în opinia sa şi a majorităţii celor prezenţi, i s-a anulat un gol perfect valabil! – a formulat din nou o contestaţie. Termenul de susţinere al acesteia a fost după închiderea ediţiei, aşa că, momentan nu avem informaţii dacă de data aceasta AS Şirineasa va merge până la capăt în depistarea sau nu a vreunei substituiri.