Acasă Liga Nationala Se apropie derby-ul cu Rulmentul

Se apropie derby-ul cu Rulmentul

91
0

Se apropie derby-ul cu Rulmentul

 

* au mai rămas şase zile

 

Doar 6 zile au mai rămas până ce Oltchim Rm. Vâlcea şi Rulmentul Braşov se vor întâlni în etapa a IV-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, meci care se va juca joi, 28 septembrie, de la ora 19.00, în Sala „Traian”. Confruntarea dintre cele mai bune două echipe ale ţării va crea o emulaţie fantastică în Râmnic şi nu numai, iubitorii sportului cu mingea mică aşteptând cu mare interes partida de săptămâna viitoare.

 

Bilete de 4 RON pentru a intra în sală

 

Aşa cum se cunoaşte, recent, oficialii clubului vâlcean au decis ca intrarea la meciurile de acasă ale Oltchim-ului, atât cele de pe plan intern, cât şi cele de pe plan internaţional, să nu mai fie gratuită. Astfel, la derby-ul cu Rulmentul Braşov, pentru a pătrunde în Sala „Traian” fiecare spectator va trebui să achite suma de 4 RON pe un bilet.

 

Tadici dă 500 de bilete suporterilor

Promisiunile lui Gheorghe Tadici, făcute nu demult în presă, legate de faptul că îşi doreşte ca suporterii vâlcenii să beneficieze de intrare liberă la derby-ul cu Rulmentul Braşov, nu au fost uitate de reputatul tehnician. Cum acest lucru nu se mai poate întâmpla acum, după ce s-a instituit regula ca accesul în Sala „Traian” la meciurile de handbal feminin să se facă pe baza biletelor şi-a abonamentelor, Tadici va cumpăra cu bani din propriul său buzunar 500 de bilete pe care le va distribui gratuit membrilor galeriei. Gestul antrenorului echipei naţionale, adus cu surle şi trâmbiţe de la Zalău în această vară, este menit a-l apropia tot mai mult de inimile suporterilor.

S-au pus în vânzare biletele şi abonamentele pentru sezonul 2006-2007

CS Oltchim aduce la cunoştinţa publicului spectator că începând cu meciul din etapa IV-a a Ligii Naţionale, ce va avea loc joi, 28 septembrie, în compania echipei Rulmentul Braşov, accesul în Sala „Traian” va fi permis numai pe baza biletelor de intrare sau a abonamentelor cu tichet de rezervare a locurilor. Ca preţ, abonamentele puse la dispoziţia suporterilor fideli sunt de două categorii: de 70 RON şi de 50 RON, pensionarii beneficiind de reduceri de 50 la sută. Abonamentele se pot procura de la Sala „Traian”, în perioada 20-27 septembrie, zilnic, între orele 9-21 şi vor fi valabile la toate meciurile oficiale, interne şi internaţionale în sezonul 2006-2007.

Nicolae CIUCESCU