Acasă Liga Nationala 19 zile pâna la derby-ul Oltchim – Rulmentul

19 zile pâna la derby-ul Oltchim – Rulmentul

94
0

A început numărătoarea inversă

 

19 zile până la derby-ul Oltchim – Rulmentul

 

Doar 19 zile au mai rămas până ce Râmnicul va fremăta cu adevărat în ritmul impus de handbalistele de la Oltchim. Pe 24 septembrie, în Sala „Traian”, campioana Rulmentul Braşov vine la Vâlcea şi are şanse mici să plece de aici cu un rezultat pozitiv.

„Pe mine m-ar mulţumi şi o victorie la o jumătate de gol!”, a spus recent Gheorghe Tadici vorbind despre înfruntarea „granzilor” din Liga Naţională.

Tadici vrea intrare gratuită pentru public

Altfel, tehnicianul Oltchim-ului vrea ca meciul cu Rulmentul, din etapa a IV-a a Ligii Naţionale, să fie momentul de glorie al echipei pe care-o pregăteşte. Iar pentru asta, în caz că oficialii vâlceni vor decide ca intrarea la meciurile din Sala „Traian” să se facă pe bani, Tadici se va zbate ca măcar în derby-ul contra campioanei publicul să acceadă gratis.

Tehnicianul vrea să ajute Braşovul în Liga Campionilor

După ce sorţii au fost potrivnici echipei Rulmentul Braşov, care va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor echipa maghiară Ferencvaros, Gheorghe Tadici, mai în glumă, mai în serios, spune că este gata să ofere oricând informaţii echipei de la poalele Tâmpei pentru a trece de unguroaice: „Suntem gata să le punem la dispoziţie caseta video a meciului pe care l-am jucat cu Ferencvaros”.